Nu har du chansen att söka en ny spännande tjänst hos SolidEngineer med stor möjlighet att att med din egen personlighet sätta prägel på innehållet. Vi söker en Talent Manager med syfte att förvalta och utveckla dagens team och samtidigt se till att fylla på med de bästa individerna i takt med vår tillväxt!

Till den här tjänsten söker vi dig som är nyfiken, innovativ och har individen i fokus. Du brinner för människor i din omgivning, är initiativrik och proaktiv. Du arbetar strukturerat och målinriktat och motiveras av att göra ett bra mätbart resultat. Du har vana med att söka och bearbeta information med hjälp av sociala medier och moderna search-system.

I den här tjänsten ansvarar du för att bygga det kontaktnät av unika individer SolidEngineer behöver för vår tillväxt. Du säkerställer att vår befintliga personal utvecklas i rätt riktning samt att trivsel och långvariga relationer uppstår. Du arbetar bl.a.med sociala medier, olika forum, gymnasier och högskolor eller mötesplatser där du kommer i kontakt med attraktiva talanger som passar SolidEngineer.

Vi tror att du har en stark personlighet och gillar att presentera både dig själv och företagets arbetsmiljö för nya grupper ute på arbetsmarknaden. Du blir en viktig del i att stärka vår employer branding med verkliga exempel på vad vi konkret gör som företag. När vi utökar vår kapacitet är du involverad i hela rekryteringsprocessen.

På SolidEngineer är vi mycket aktiva med att motivera vårt team till välmående och bra hälsoarbete. Om du har ett extra intresse för olika äventyrs-, frilufts- eller sportaktiviteter ser vi detta som en en stor tillgång i tjänsten.
Vi är engagerade, har en stark teamkänsla och gillar utmaningar. Vår företagskultur präglas av en stark struktur, stimulerande ambitioner och en god sammanhållning. Satsningar på hälsa är viktigt för oss och det stärker motivationen i hela vårt team.

Vi ser fram emot att träffa dig – en drivande personlighet!
Din ansökan lämnar du på vår rekryteringsportal▶︎
Frågor angående tjänsten besvaras av Björn Lindwall på 0708-735557.