SolidEngineer är ett företag som verkar mellan teknik och marknad och vi kombinerar teknisk spetskompetens med verksamhetsutveckling. Vi levererar tjänster och systemlösningar inom CAD, CAM, CAE och PLM.
Vår mission är att stärka våra kunders innovationsförmåga och konkurrenskraft i dagens globala miljö och därmed effektivisera produktutveckling och lönsamhet.

Med hög teknisk kompetens och förståelse för marknaden arbetar vi mot ett partnerskap med våra kunder som är innovativa produktutvecklande företag. Produkterna vi har i vår portfölj är bl. a SOLIDWORKS 3D CAD, CAMWorks, SOLIDWORKS PDM samt 3D skrivare från Markforged.

Vi förbättrar möjligheten att marknadsföra stora innovationer genom att minska ledtiden till marknaden, öka produktkvaliteten samt möjliggöra ett fantastiskt värdeerbjudande som ger kunden en ökad konkurrenskraft. Omsättningen uppgår totalt till 73 MSEK och vi är 30 anställda.

Innesäljare
Vi söker dig som är innovativ och har kunden i fokus. Du brinner för försäljning, är initiativrik och proaktiv. Du arbetar strukturerat och målinriktat och motiveras av att göra ett bra mätbart resultat. Du har lägst en gymnasieutbildning och är van att söka och bearbeta information med hjälp av internet och vårt CRM-system.
Du arbetar via telefon och bör ha god telefonvana. I samband med kundseminarier deltar du tillsammans med säljteamet. CRM-systemet är kärnan i försäljningsarbetet och du arbetar nära vår marknadsavdelning för att löpande förbättra underlaget du följer upp. I vissa fall gör du även egna offerter.
Du ingår i ett team av innesäljare som rapporterar till vår försäljningschef. Du gör insatser som främjar hela teamets framgång. Det finns goda möjligheter att utvecklas till att ta ett bredare ansvar i försäljningskontakter. Tjänsten är mångsidig och innehåller en kombination av försäljning och administration. Vi söker nu innesäljare till vårt kontor i Karlstad.

Vi är engagerade, har en stark teamkänsla och gillar utmaningar. Vår företagskultur präglas av höga ambitioner och en god sammanhållning. Satsningar på hälsa är viktigt för oss och det stärker motivationen i hela vårt team.
Vi ser fram emot att träffa dig – en driven innesäljare!

Din ansökan lämnar du på vår rekryteringsportal▶︎
Vi tar emot ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa oss på 08-544 730 20