Sindoh har ett brett utbud av 3D skrivare för utskrifter i olika plaster. Sindohs 3D skrivare finns från enklare, prisvärda skrivare som ger relativt snabba utskrifter för mindre företag, skolor och hemmabruk till större mer avancerade industriskrivare.

3D Printers från Sindoh

3DWOX 1

3DWOX 1 är skrivaren som passar alla, med dess helautomatiska laddning av material och den flexibla byggplattan är detta en skrivare som enkelt låter alla komma igång med 3D utskrifter utan en massa krångel. Perfekt för skolor, kontor och hemmabruk.

Läs mer/Beställ

1X

1X har "Open material" funktion, innebär att ni kan skriva ut i många olika plastmaterial. Med automatisk laddning av material och "active bed leveling" så är skrivaren driftsäker och lätt att använda. 1X har även röstguidning för att förtydliga notifieringar och instruktioner.

Läs mer/Beställ

2X

2X är med två skrivarhuvuden och stor byggvolym äden perfekta perfekta skrivaren för prototyper och produktionshjälpmedel. Två skrivarhuvuden möjliggör utskrifter i två olika färger, två olika material eller utskrifter med PVA stödmaterial för ännu finare utskrifter. 2X har även automatisk material laddning och har en unik printplatta som gör det enkelt att få bort utskrifterna.

Läs mer/Beställ

A1

Resinskrivare med stor byggvolym som bygger på SLA tekniken. A1+ är utrustad "Open Material" vilket gör att ni kan skriva ut i många olika material. En unik scanningsmetod används för att öka utskriftshastigheten. A1+ använder resin-kasseter för att automatiskt och utan kladd fylla på resin tanken före och under utskrift.

Läs mer/Beställ

7X

7X - industriskrivaren med stor byggvolym på 380x390x450 mm. Med två skrivarhuvuden kan utskrifterna göras i två olika färger, två olika material eller utskrifter med PVA stödmaterial för ännu finare detaljer.

Läs mer/Beställ

30X

Industriskrivaren för produktionsmiljö. 30X kan ha upp till 8 rullar material laddat samtidigt, och skrivaren växlar mellan dessa automatiskt.Med 8 rullar material kan ni ha flera olika färger eller olika material i era utskrifter.

Läs mer/Beställ

Mer om koreanska Sindoh 

Sindoh grundades 1960 och var redan från start ett innovationsdrivet företag. 

Idag ett 60-årigt företag med en lång tradition av långsiktigt tänk när det gäller teknik och produktion. Nu vill de verkligen var med och ligga i täten när det gäller att vara en aktör på den globala 3D-utskriftsmarknaden.

Med Sindoh 3D printrar, oavsett om det gäller småskaligt eller storskaligt bruk, fokuserar på enkelhet och standardprodukter med användarvänliga gränssnitt och hantering. Modellerna är anpassningsbara vilket gör att de även passar industriellt bruk. 

Så funkar det

Tekniken i Sindohs skrivare

  • Fused Filament Fabrication (FFF)
3d-utskrifter

Kom igång-kurs för 3D-print användare

Installations- och driftsättningskurs för användare gör att ni kommer igång lätt och utnyttjar potentialen till max.
Se kursen

“Att kunna styra materialegenskaperna gjorde det möjligt att skapa en unik produkt för ett unikt problem”

-Drew Bennett, Professor of Robotics and Systems
Intelligent Vehicles Lab, Olin College of Engineering

Läs hela caset