Beskrivning:

2 dagar

Pris: 8 500

Alla CAMWorks baskurser går igenom en grund i CAMWorks som är gemensam för samtliga kurser. Detta ger dig grunden i t.ex. Technology Database samt arbetsprocessen i systemet. Därefter går vi igenom de olika tillämpningarna som är speciella för just den aktuella kursen. Under kursen visar SolidEngineers certifierade lärare hur man löser beredningsuppgifter och kursdeltagarna får sedan öva på liknande uppgifter.

Målet med kursen
Efter kursen kommer du ha lärt dig om grunderna i CAMWorks samt svarvning. Kursdeltagaren skall kunna skapa hantera geometri från SOLIDWORKS eller andra CAD system och skapa nc-kod och simulera vektygsbanor och förstå arbetsflödet med CAMWorks. Enklare systemunderhåll ska kunna utföras.

Övningar
Till varje kursavsnitt finns flera övningar som representerar typiska berednings- och produktionssituationer. Under kursen jobbar vi med uppgifterna på plats. Olika deltagare arbetar i olika tempo vilket gör att kursen innehåller fler övningar än deltagarna förväntas hinna med, vilket garanterar att även den mest effektive deltagaren inte får slut på övningsexempel.

Kursmetodik
Kursen är upplagd enligt en process- eller uppgiftsbaserad syn på övningar. Istället för att fokusera på funktioner i programvaran så framhävs den process och procedur som följs för att lösa en uppgift. Genom att slutföra konstruktionsuppgifter kommer du att lära dig nödvändiga kommandon, alternativ och menyer.

Kursmaterial
Kursmaterialet består av cirka 250 sidor. Materialet är rikt illustrerat för att öka inlärningshastigheten.

Förkunskaper
För att kunna tillgodogöra dig kursen bör du:
• ha slutfört SOLIDWORKS grundkurs eller ha motsvarande kunskaper

Kursinnehåll
• Baskunskaper i CAMWorks
• Systemrelaterade kunskaper
• Svarvning

Vi beklagar, registrering för detta evenemang är nu stängd.

Vänligen kontakta oss om du vill veta ifall det finns några platser kvar.