Innovation Journey

Utveckla innovationsförmågan tillsammans med våra innovationscoacher

Innovation Journey är ett verksamhetsutvecklingsprojekt som involverar hela företaget, från ledningsgrupp till varje anställd. Baserat på vår innovationsmodell och de fem stegen på InnovationLab.nu ökar vi innovationsnivån i hela organisationen.

Steg 1

Inspirationsföreläsning för att skapa motivation och rätt förutsättningar att inleda ett förändringsarbete kring innovation.

Steg 2

Inledande workshop för att skapa samsyn i ledningsgruppen kring företages vision, långsiktiga riktning och ambitioner för innovation.

Steg 3

Nulägesanalys som mäter ert nuläge så att vi kan sätta upp en mer detaljerad handlingsplan och en serie workshops för att stärka och utveckla er innovationsförmåga.

Steg 4

Workshops – Strategisk innovationsledning. Baserat på nulägesanalysen planeras en skräddarsydd serie workshops för att sätta strukturen för ert innovationsarbete, så som innovationsstrategi, idéhantering och innovationsprocess.

Steg 5

Aktiviteter – Operativ innovationsledning. I det här stadiet växlar vi upp och sätter fart på ert operativa innovationsarbete som gärna sker i tvärfunktionella team med aktiviteter som idékampanjer, idégenerering, kundanalyser och öppna innovationsprojekt.

Vill ni börja arbeta med er egen innovationsresa?

Välkommen att boka in en digital fika med oss så kan vi bekanta oss! ☕️

 

Få rådgivning av en innovationsledare

Vi erbjuder ett rådgivande samtal med en av våra innovationsledare. Fyll i formuläret med kontaktuppgifter och vad ni vill ha råd kring så hör vi av oss.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.