Jobba hos oss

Vill du ha en spännande arbetsplats med personlig utveckling? Vårt team består av mjukvaruingenjörer för support och utbildning, mjukvarukonsulter inom CAX & PLM, försäljningsingenjörer, innesäljare och managementkonsulter.

Se våra lediga tjänster

Arbetsmiljö

Vi tror att en stimulerande arbetsmiljö driver på din personliga utveckling. På SolidEngineer låter vi dig påverka vad du och företaget gör tillsammans. Våra anställningar varar länge eftersom vi ständigt utvecklas och ger våra medarbetare nya utmaningar i stort och smått.

Hälsa och Balans

Vi vet att med en god hälsa presterar man både bättre på arbetsplatsen och får en rikare fritid. Därför satsar vi på att inspirera till hälsosamma liv genom ett brett hälsoprogram. En bra hälsa uppnår vi genom att balansera fritid och arbete. På SolidEngineer är vi måna om att familjen hemma mår bra.

Flexibilitet

Flexibilitet och förtroende går hand i hand på SolidEngineer. Vi förstår styrkan i att ge våra medarbetare förtroende att vara flexibla. Det ökar inte enbart motivationen för arbetet, det gör även livet lite roligare och lättare att leva.

Vi tror på starka relationer

Vi tror att en öppen arbetsplats bygger starka relationer mellan arbetskamrater vilket i sin tur leder till att vi presterar bättre tillsammans. Vi har en tillåtande företagskultur vilket gör att vi kan inspirera både våra kunder och oss själva till nya framgångar.

Lediga tjänster

Teknisk support & kundservice – Stockholm

Som Teknisk Support arbetar du nära våra kunder och ger telefon- och fjärrsupport till användarna på vår 3DCAD-plattform SOLIDWORKS – idag marknadens största 3D CAD system.

Tekniker inom PDM – Göteborg & Stockholm

I denna roll kommer du att arbeta nära våra kunder med konfigurering och implementering av marknadsledaren SOLIDWORKS PDM. Anpassningar görs med den senaste mjukvaruteknologin och du kommer att arbeta med att effektivisera våra kunders verksamhet med hjälp av SolidEngineers metod-verktyg för PDM implementering.

Sales Development

Vi söker dig som är redo att ta nästa steg inom försäljning. Du är engagerad och driven, gillar att sätta upp höga mål och arbetet som krävs för att nå dem. Kundfokus och kundnytta är några av de ledord vi arbetar efter. Om du dessutom gillar utmaningar, är kreativ och har förmågan att lyssna så tror vi att du är rätt för oss.

Du är alltid välkommen att höra av dig om du tror att du skulle passa hos oss! Skicka ett mail till info@solide.se