Jobba hos oss

Vill du ha en spännande arbetsplats med personlig utveckling? Vårt team består av mjukvaruingenjörer för support och utbildning, mjukvarukonsulter inom CAX & PLM, försäljningsingenjörer, innesäljare och managementkonsulter.

Se våra lediga tjänster

Arbetsmiljö

Vi tror att en stimulerande arbetsmiljö driver på din personliga utveckling. På SolidEngineer låter vi dig påverka vad du och företaget gör tillsammans. Våra anställningar varar länge eftersom vi ständigt utvecklas och ger våra medarbetare nya utmaningar i stort och smått.

Hälsa och Balans

Vi vet att med en god hälsa presterar man både bättre på arbetsplatsen och får en rikare fritid. Därför satsar vi på att inspirera till hälsosamma liv genom ett brett hälsoprogram. En bra hälsa uppnår vi genom att balansera fritid och arbete. På SolidEngineer är vi måna om att familjen hemma mår bra.

Flexibilitet

Flexibilitet och förtroende går hand i hand på SolidEngineer. Vi förstår styrkan i att ge våra medarbetare förtroende att vara flexibla. Det ökar inte enbart motivationen för arbetet, det gör även livet lite roligare och lättare att leva.

Vi tror på starka relationer

Vi tror att en öppen arbetsplats bygger starka relationer mellan arbetskamrater vilket i sin tur leder till att vi presterar bättre tillsammans. Vi har en tillåtande företagskultur vilket gör att vi kan inspirera både våra kunder och oss själva till nya framgångar.

Lediga tjänster

CTO Customer Care

Vi har ett härligt gäng ingenjörer som nu behöver dig som kan vägleda och planera deras dagliga arbete. Inom Teknisk Support arbetar du nära våra kunder och ger telefon- och fjärrsupport på SOLIDWORKS 3DCAD-plattform. Vi håller utbildningar och utför även kortare konsultuppdrag.

Specialist inom produktutveckling

Ditt uppdrag som kompetenskonsult bygger på att uppdraget drivs från SolidEngineers kontor på Lindholmen.
I rollen som produktutvecklingsspecialist hjälper du SolidEngineers kunder med konsultinsatser inom utvecklingsprojekt på ca 1 till 6 månader. Din attraktionskraft bygger främst på att du har erfarenhet inom produktutveckling och mycket god kompetens i 3DCAD systemet SOLIDWORKS som våra kunder använder dagligen.

Business Coordinator inom mjukvara – Göteborg

Du har nu möjlighet att bli en del av vårt härliga företag som befinner sig i en spännande uppskalningsfas med en målsättning att ha kul och utvecklas på vägen. Du kommer omges av engagerade och ytterst kompetenta kollegor och få förmånen att vara en viktig del i teamet.

Du är alltid välkommen att höra av dig om du tror att du skulle passa hos oss! Skicka ett mail till info@solide.se