SOLIDWORKS Composer Självstudiekurs Online

I självstudiekursen lär du dig effektivt och snabbt att komma igång med att använda SOLIDWORKS Composer. Programvaran är enkel att lära sig på egen hand men risken för att användaren inte använder ”rätt” verktyg pga att kunskaperna inte är heltäckande, blir mycket stor.

Anmäl dig här

Ansökan

 • Vi ser fram emot att träffa dig – en drivande personlighet! Din ansökan skickar du snarast till rekrytering@solide.se eller använder formuläret nedan.

  Använd LinkedIn
  ...eller fyll i dina uppgifter manuellt nedan
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 GB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Kursfakta

  Omfattning & pris

  Denna självstudiekurs ger dig en förståelse för hela processen, oavsett om du är CAD användare eller den som producerar dokumentationen. Du får en bred kunskap inom området och kommer snabbt igång med ett framgångsrikt arbete i SOLIDWORKS Composer. Du får lära dig att arbeta i programvaran och sedan öva på liknande uppgifter. Kursen är gratis.

  Målet med kursen

  Hela processen från CAD-systemet fram till färdig bild eller animering belyses under kursen. Den ger också en insikt i hur konstruktionsändringar kan hanteras mot SOLIDWORKS Composer. Efter kursen kommer du kunna skapa instruktiva bilder och instruktionsfilmer.

  Övningar

  Till varje kursavsnitt finns flera övningar som representerar typiska montagefall och situationer för instruktioner. Under kursen får du arbeta med uppgifterna mellan teorigenomgångarna.

  Kursmetodik

  Kursen är upplagd enligt en process eller uppgiftsbaserad syn på övningar. Istället för att fokusera på funktioner i programvaran så framhävs den process och procedur som följs för att lösa en uppgift. Genom att slutföra instruktioner kommer du att lära dig kommandon, alternativ och menyer.

  Kursmaterial

  SolidEngineer tillhandahåller kursmaterial och materialet är på engelska. Det krävs att du har tillgång till programvaran på din egen dator under kursens gång.

  Förkunskaper

  För att kunna tillgodogöra dig kursen bör du ha erfarenhet av Windows.

  Kursinnehåll

  SOLIDWORKS Composer innehåller bland annat:

  • Composer terminologi
  • användargränssnitt
  • systeminställningar, control settings

  Anmäl dig här

  SOLIDWORKS Composer

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Läs mer om våra Bokningsregler för kurser

  Helen Holmgren utbildningsansvarig SOLIDWORKS Visualize

  Utbildningsfrågor

  Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående våra kurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig