SOLIDWORKS Tips & Tricks, 1 dag

I vår Tips & Tricks kurs tar vi upp delar av de funktioner som kanske inte används så ofta men är nog så smarta och kan underlätta det dagliga arbetet i SOLIDWORKS.

Anmäl dig här

Ansökan

 • Vi ser fram emot att träffa dig – en drivande personlighet! Din ansökan skickar du snarast till rekrytering@solide.se eller använder formuläret nedan.

  Använd LinkedIn
  ...eller fyll i dina uppgifter manuellt nedan
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 GB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Kursfakta

  Omfattning & pris

  I vår Tips&Tricks kurs tar vi upp delar av de funktioner som kanske inte används så ofta men är nog så smarta och kan underlätta det dagliga arbetet i SOLIDWORKS. Vi tittar extra på områden som inte beskrivs i de standardkurser ni kanske deltagit i tidigare och vi kommer diskutera kring ärenden som vi ofta får till vår support. I kursen finns tid avsatt för diskussioner och frågor från deltagarna. Kursen pågår i 1 dag och kostar 6 800 kr.

  Målet med kursen

  Efter kursen kommer deltagarna fått se en hel del funktioner som förmodligen inte använts tidigare. Vi beskriver scenarier och förklarar hur det på bästa sätt blir lösta i SOLIDWORKS.

  Övningar

  Eftersom alla kursdeltagare har olika behov och arbetar i olika tempo har vi säkerställt att kursen erbjuder en stor mängd av olika övningar.

  Kursmetodik

  Kursen ges i föredragsform med visst utrymme för frågor och diskussioner.

  Kursmaterial

  Inget kursmaterial. Kursen kräver att du har en SOLIDWORKSlicens på din dator.

  Förkunskaper

  För att kunna tillgodogöra sig kursen bör deltagarna ha genomfört SOLIDWORKS grundkurs, fortsättningskurs i detaljmodellering och ytmodellering eller på annat sätt tillgodogjort dig motsvarande kunskaper. Utöver detta bör kursdeltagarna även ha god kännedom om Windows.

  solidworks_simulation

  Kursinnehåll

  SOLIDWORKS Tips & Tricks innehåller bland annat:

  • optimering av gränssnitt
  • tips för snabbare skissframställning
  • finesser i part och sammanställning

  Anmäl dig här

  SOLIDWORKS Tips & Tricks, 1 dag

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Läs mer om våra Bokningsregler för kurser

  Utbildningsfrågor

  Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående våra kurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig