Ten types of innovation

Öka innovationsförmågan och bredda ert synsätt kring innovation

Intresseanmälan

Innovationsstärkande Workshop

Välkommen till en workshop som lär dig hitta taktiker för att knäcka nya idéer och framgångskoncept för er organisation.

Forskning visar att de mest framgångsrika företagen kombinerar 5 eller fler av de tio innovationstyperna. Typerna återfinns inom både affärskonfiguration, produkt/tjänst och kundupplevelse. Ett genomsnittligt företag fokuserar endast på 1-2 stycken. Hur många typer kombinerar ni och inom vilka typer finns era framtida möjligheter?

Det finns över 100 innovationstaktiker från Doblin att utforska. Vi har utvecklat en guide för att knäcka nya idéer och innovationstaktiker inom respektive innovationstyp. Denna workshop riktar sig främst till företagsledare, R&D/Utvecklingschef, Marknadsansvarig, innovationsansvariga eller dig som är nyfiken på Ten Types of innovation!

Omfattning & pris

1/2 dag online
Pris: 3250 kr exkl. moms per deltagare

1 heldag på plats på ert företag
10-15 deltagare – Pris: 25 000kr exkl. moms

Mål

Vi spetsar innovationstänket hos varje deltagare och bidrar till ett breddat synsätt kring innovation. Det här är en workshop där ni ökar innovationsförmågan och lär er att hitta dolda konkurrenskraftiga möjligheter för tillväxt. Workshopen hjälper er att tänka kreativt med ett holistiskt synsätt om innovation.

Genomförande

Workshopen bygger på ramverket Ten types of innovation (Doblin) som används för att stärka ett nytt eller befintligt värdeerbjudande samt upptäcka dolda konkurrensmöjligheter. I workshopen lär du dig att applicera ramverket på ditt företag genom en mix av teori och övningar.

innovation-workshop

Utforska möjligheter

Ten types of innovation är ett ramverk som bidrar till att identifiera nya möjligheter bortom produktinnovationer och utveckla livskraftiga innovationer.

I workshopen utforskar vi:

  • De tio typerna
  • Hur ni analyserar er innovationsapproach
  • Kortspelets över 100 unika innovations-taktiker

Kommentarer från tidigare deltagare

”Inspirerande dag, med mycket kompetenta utbildningsledare!”
– Mattias Aronsson, VD, Inrego AB
____________________________________

”Pernilla och Björn ger ett professionellt intryck med en gedigen teoretisk bakgrund kompletterat med god praktisk erfarenhet. Det känns som att ni har en god intention och vill förbättra världen.”
– Pär Hedblom, Innovationscoach, Innovation Growth Consulting

”Gympa för hjärnan, svårt och utmanande, vilket jag tycker är väldigt bra. Jag är mycket nöjd med dagen och tar med mig verktyg hem för framtiden”
– Johan Lantz, VD Svensk Konstruktionstjänst AB
____________________________________

”Ten Types of Innovation känns som en bra verktygslåda att föra in i organisationen och bredda/se över vårt innovationstänk.”
– Victor Ljung, Teknisk chef, Hissmekano AB

Intresseanmälan

Workshop – Ten Types of Innovation

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs mer om våra Bokningsregler för kurser

Frågor om workshopen

Kontakta mig om du har frågor och funderingar om workshopen eller om du är intresserad av ett eget upplägg!
/Pernilla Ahlberg, Managementkonsult SolidEngineer