Tillbaka

Business Developer 3D Printing & Services – Stockholm

Vi arbetar med ledande 3D printing teknologi för industriella tillämpningar från Markforged. Tekniken möjliggör 3D-utskrifter i en rad olika material: kolfiber, kevlar, glasfiber, nylon, rostfritt stål m.m. Vill du vara en del i att bygga vidare och driva försäljningen av dessa 3D printers med oss över hela Sverige?

Vem vi tror att du är

Vi tror att du är en härligt positiv person som gillar att arbeta självständigt och har ett stort eget driv. Du besitter förståelse för produktions- och tillverkningsteknik. Du gillar utmaningen att självständigt bygga vidare, planera och skapa nya möjligheter och nya vägar inom 3D printing. Det lyckas du med genom att utveckla befintliga kunder och prospektera på nya marknader. I rollen kan du känna dig trygg med att bistås av ett enastående tekniskt expertteam för de tekniska frågorna, utöver din egna tekniska kompetens och erfarenhet. Hela Sverige kommer att vara din marknad så du bör gilla både att resa och köra bil.

Vad ger vi dig för arbetsplats och arbetsmiljö?

Du får en arbetsplats med intresserade och engagerade kollegor. Eftersom vi är måna om att alla medarbetare mår bra kommer du kunna ta del av vårt hälsoprogram. Vi tycker även att din fortsatta utveckling är viktig så därför avsätter vi tid för kompetensutveckling för dig.

Vad vi värderar för tjänsten

• Erfarenhet av försäljningsprocessen från första kontakt till skrivet avtal
• Erfarenhet av hårdvaruförsäljning och konsultativ/tjänsteförsäljning
• Försäljningsbudget med tydliga mål och aktivitetsplaner
• Vara bekväm med att göra presentationer för större och mindre grupper

Mer om vad vi gör

SolidEngineers värdeerbjudande verkar mellan teknik och marknad och vi kombinerar teknisk spetskompetens med verksamhetsutveckling. Vi levererar tjänster och systemlösningar inom CAD, CAM, CAE och PLM. Vår mission är att stärka våra kunders innovationsförmåga och konkurrenskraft i dagens globala miljö och därmed effektivisera produktutveckling och lönsamhet. Med hög teknisk kompetens och förståelse för marknaden arbetar vi mot ett partnerskap med våra kunder som är innovativa produktutvecklande företag. Produkterna vi har i vår portfölj är bl. a SOLIDWORKS samt 3D-skrivare från Markforged. Omsättningen uppgår totalt till 73 MSEK och vi är 38 anställda. Besök gärna vår hemsida www.solidengineer.se.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser fram emot att höra från dig och du ansöker via vår ansökningsportal nedan.
Vi tar emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Alexandra.hellstrom@solide.se eller på telefon 08-544 730 32

 

 

Ansök direkt

Dela