Tillbaka

Tekniker inom PDM – Stockholm

I denna roll kommer du att arbeta nära våra kunder med konfigurering och implementering av marknadsledaren SOLIDWORKS PDM. Anpassningar görs med den senaste mjukvaruteknologin och du kommer att arbeta med att effektivisera våra kunders verksamhet med hjälp av SolidEngineers metod-verktyg för PDM implementering.

Vad söker vi?

 I denna roll kommer du att arbeta nära våra kunder med konfigurering och implementering av SOLIDWORKS PDM och SOLIDWORKS MANAGE. Anpassningar görs med den senaste mjukvaruteknologin och du kommer att arbeta med att effektivisera våra kunders verksamhet med hjälp av SolidEngineers metod-verktyg för PDM implementering. I arbetet ingår även en mindre del utbildning och kunddemonstrationer hos existerande och potentiella kunder, så det är viktigt att du kan bygga långsiktiga och goda relationer.

Vem är du?

Vi ser att du är strukturerad, drivande och gillar att arbeta självständigt men även tillsammans med andra i PDM teamet. Du gillar programvaruverktyg och är tekniskt intresserad, samtidigt som du är pedagogisk och kundorienterad. Du trivs med projektarbete där god struktur leder till lyckade leveranser. Du stimuleras av att leda diskussioner i grupper samt bidra med din erfarenhet.

Kvalifikationer:

Högskoleingenjör, Civilingenjör, Systemvetare eller motsvarande kunskaper inom området

  • Kunskap om konstruktionsarbete, gärna inom 3D-CAD, samt hela produktutvecklingsprocessen
  • God förmåga att kommunicera i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • Meriterande med kunskaper i programmering i .NET

Vad du får!

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett kundfokuserat företag. Det finns goda möjligheter att utvecklas till att ta ett stort ansvar i våra kundprojekt. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi är engagerade, har en stark teamkänsla och gillar utmaningar. Vår företagskultur präglas av höga ambitioner och en god sammanhållning. Satsningar på hälsa är viktigt för oss och det stärker motivationen i hela vårt team. Du utgår från vårt kontor i Täby.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Alexandra.hellstrom@solide.se eller ring 08-544 730 32

 

Ansök direkt

Dela