Tillbaka

Innesäljare i Göteborg

Vi söker dig som är innovativ och har kunden i fokus. Du brinner för försäljning, är initiativrik och proaktiv. Du arbetar strukturerat och målinriktat och motiveras av att göra ett bra mätbart resultat.

Vad söker vi?

Vi söker nu innesäljare till vårt kontor i Göteborg. Du ingår i ett team av innesäljare som rapporterar till vår försäljningschef. Du gör insatser som främjar hela teamets framgång. Det finns goda möjligheter att utvecklas till att ta ett bredare ansvar i försäljningskontakter. Tjänsten är mångsidig och innehåller en kombination av försäljning och administration.

Vem är du?

Vi söker dig som är innovativ och har kunden i fokus. Du brinner för försäljning, är initiativrik och proaktiv. Du arbetar strukturerat och målinriktat och motiveras av att göra ett bra mätbart resultat. Du har lägst en gymnasieutbildning och är van att söka och bearbeta information med hjälp av internet och vårt CRM-system.
Du arbetar via telefon och bör ha god telefonvana. I samband med kundseminarier deltar du tillsammans med säljteamet. CRM-systemet är kärnan i försäljningsarbetet och du arbetar nära vår marknadsavdelning för att löpande förbättra underlaget du följer upp. I vissa fall gör du även egna offerter.

Vad du får!

Vi är engagerade, har en stark teamkänsla och gillar utmaningar. Vår företagskultur präglas av höga ambitioner och en god sammanhållning. Satsningar på hälsa är viktigt för oss och det stärker motivationen i hela vårt team.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittat en lämplig kandidat, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@solide.se eller 08-544 730 20

 

Ansök direkt

Dela