Tillbaka

Innesäljare till Täby

Vi söker nu innesäljare till vårt kontor i Täby, Stockholm. Du kommer stå i centrum av vår försäljnings- och marknadsorganisation. Du kommer att sälja SOLIDWORKS 3D-CAD mjukvara samt konsulttjänster kring våra kunders innovation.

Vi på SolidEngineer

Vi värdesätter hälsa och talangutveckling och det lägger vi extra fokus på. Vi har ett hälsoprogram där vi vill göra aktiviteter tillsammans och även variation i vad vi gör. Vi vet att med en god hälsa presterar man både bättre på arbetsplatsen och får en rikare fritid.

Din roll

Rollen innebär ett fokus på att ringa våra kunder och inspirera dem med vårt värdeerbjudande och det ska in i sin tur förse våra fältsäljare med kvalificerade affärsmöjligheter. Arbetet sker i en teamorienterad miljö där målbilder följs upp kontinuerligt. Kundförfrågningar behandlas i samarbete med våra fältsäljare.

Precis som en av våra värderingar som vi arbetar efter inom alla grupper kommer vi se till att du har ett engagemang för våra kunder och såklart dina kollegor då vi värdesätter att ha kul på vägen. Du får stort engagemang genom täta uppföljningar och coachning längs vägen. Du kommer vara en del av ett team som står i centrum av vår försäljningsorganisation.

Du är en skicklig lyssnare och tvåvägskommunikatör. En av framgångsfaktorerna är att lyssna in och ställa frågor för förtydligande för att hamna rätt med kunden. Vi förutsätter att det är ditt viktigaste fokus precis som det är för oss. Du är nyfiken, glad, positiv. Självklart är det av stor vikt att du är självgående och tycker det är kul att och utmanande att ta egna initiativ.

Så här ser dina arbetsuppgifter ut

  • Telefonprospektering
  • Driva kundkontakter framåt genom hög volym på samtal
  • Säkerställa att CRM systemet är uppdaterat
  • Kundprospektering och leadshantering i webbaseradesystem

De krav vi ställer för att du ska lyckas i rollen

  • Du har minst 2 års erfarenhet av telefonförsäljning

Fördel med erfarenhet av

  • CRM-system – vi arbetar med Upsales
  • Hög volym på att ringa samtal
  • B2B utbildning eller annan motsvarande säljutbildning
  • Gillar du mjukvara och teknik är det ett stort plus

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi tar emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring tjänsten hör du av dig till Alexandra.hellstrom@solide.se eller på telefon 08-544 730 32

 

 

Ansök direkt

Annika Lindberg
Författare: Annika Lindberg
Dela