Tillbaka

Sales Development

Vi söker dig som är redo att ta nästa steg inom försäljning. Du är engagerad och driven, gillar att sätta upp höga mål och arbetet som krävs för att nå dem. Kundfokus och kundnytta är några av de ledord vi arbetar efter. Om du dessutom gillar utmaningar, är kreativ och har förmågan att lyssna så tror vi att du är rätt för oss.

Sales Development Representative

Vi är ett entreprenörsdrivet bolag som växt 65% de senaste fem åren. Det finns stora möjligheter att utveckla din roll och det bestäms av hur driven du är. Då vi jobbar med landets bästa företag inom industri och hightech behövs ett affärssinne så du kan vara en viktig del i kundernas utveckling. Din kommunikationsförmåga och förmågan att etablera kontakt med kunden blir betydelsefull för din och gruppens framgång.

Vad innebär tjänsten?
I din nya roll jobbar du tätt ihop men en kontoansvarig utesäljare. Du kommer vara delaktig i utesäljarens framgång och tillsammans driver ni affärer framåt i moderna system. Du kommer bli mycket viktig i samarbetet och det ställs krav på att dokumentera och kommunicera med andra grupper inom företaget. Du arbetar metodiskt med att utveckla befintliga och prospekterade kunder. Som stöd i säljarbetet har du duktiga tekniker och en engagerad säljchef. I Täby sitter förnärvarande 23 personer varav åtta personer jobbar med försäljning. Du kommer att sälja SolidWorks 3DCAD mjukvaror samt konsulttjänster kring våra kunders innovationer.

Vem är du?

·         En fördel om du har en B2B utbildning eller har motsvarande erfarenhet
·         Är kommunikativ och van att prata med kunder
·         Ett högt förtroende som ger dig möjlighet att bygga stabila kundrelationer
·         Ett stort inre driv att lyckas
·         Viljan att ta ansvar för egen framgång och utveckling
·         Du har ett nyfiket sätt och är öppen för utveckling

Du kommer vara en del av ett företag som befinner sig i en spännande expansiv fas med en målsättning att ha personalen i fokus. Vi satsar på att inspirera till hälsosamma liv genom ett hälsoprogram. Alla medarbetare får en personlig utvecklingsplan.

Vi drivs av att skapa konkurrenskraft

Vårt fokus på tjänstesidan är att genomföra högklassiga utbildningar, teknisk support samt erbjuda spetskompetens inom tekniska konsulttjänster och managementkonsulting. Våra tekniska system bygger på välkända SOLIDWORKS för 3DCAD och Markforged för 3D-printing av metall och armerad plast. SolidEngineer arbetar vi med välkända produkter inom vår bransch och tjänster till svensk industri.
Du finner mer information om SolidEngineer på www.solide.se

Ansökan
Vi tar emot ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittat en lämplig kandidat.
Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Frågor angående tjänsten besvaras av Alexandra Hellström på mail alexandra.hellstrom@solide.se och telefon 072 235 23 18

 

Skicka in din ansökan

Dela