Tillbaka

Teknisk support & kundservice – Stockholm

Som Teknisk Support arbetar du nära våra kunder och ger telefon- och fjärrsupport till användarna på vår 3DCAD-plattform SOLIDWORKS – idag en av marknadens största 3D CAD system.

Vad söker vi?

Inom Teknisk Support arbetar du nära våra kunder och ger telefonsupport till användarna på vår 3DCAD-plattform SOLIDWORKS – idag marknadens största 3D CAD system. I arbetet ingår att ge rådgivning, felsökning/utredning samt att dokumentera supportärenden.
Vi är ett sammansvetsat team och du gillar problemlösning tillsammans med våra kunder, Det som driver oss är tydliga mål för kundnöjdhet.
Med väl beprövade introduktions- och certifieringsprogram kommer du igång under första året. Med ökande kunskap och vår internutbildning blir du en viktig coach för våra kunder.

Vi söker tekniker i denna roll till Stockholm/Täby.

Vem är du?

Du har servicekänsla och tycker att det är motiverande att dagligen ha möjlighet att utvecklas och lära dig ännu mer. Rollen kräver att du är en utåtriktad och serviceorienterad person med ett stort tekniskt intresse. Du bör ha en pedagogisk läggning för att kunna vägleda kunden till en lösning på problemet.

Kvalifikationer:

  • Du har teknisk gymnasieutbildning,  är högskoleingenjör eller har motsvarande kunskaper.
  • Du har minst 2 års yrkeserfarenhet från konstruktionsarbete, där du har arbetat med CAD verktyg.

Vad du får!

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett teknikfokuserat företag. Det finns goda möjligheter att utvecklas till att ta ett bredare ansvar i våra kundprojekt, både tekniskt och kommersiellt. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi är engagerade, har en stark teamkänsla och gillar utmaningar. Vår företagskultur präglas av höga ambitioner och en god sammanhållning. Satsningar på hälsa är viktigt för oss och det stärker motivationen i hela vårt team.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittat en lämplig kandidat, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Alexandra.hellstrom@solide.se eller ringa på 08-544 730 20

 

Ansök direkt

Dela