Tillbaka

Teknisk support & kundservice – Stockholm eller Göteborg

Inom Teknisk Support arbetar du nära våra kunder och ger telefon- och fjärrsupport på SOLIDWORKS 3DCAD-plattform. Vi håller utbildningar och utför även kortare konsultuppdrag.

Vad får du?

Inom Teknisk Support arbetar du nära våra kunder och ger telefonsupport till användarna på SOLIDWORKS 3DCAD-plattformen. I arbetet ingår att ge rådgivning, felsökning/utredning samt att dokumentera supportärenden.
Vi är ett sammansvetsat team och du gillar problemlösning tillsammans med våra kunder. Det som driver oss är tydliga mål för kundnöjdhet.
Med väl beprövade introduktions- och certifieringsprogram kommer du igång under första året. Med ökande kunskap och vår internutbildning blir du en viktig coach för våra kunder.

Vi söker tekniker i denna roll till Stockholm/Täby eller Göteborg/Lindholmen. Tjänsten har reglerad arbetstid inklusive möjlighet till flextid. Det förekommer även resor med god framförhållning i planeringen.

Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete i ett teknikfokuserat företag. Det finns goda möjligheter att utvecklas till att ta ett bredare ansvar i våra kundprojekt, både tekniskt och strategiskt. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  • Du får arbeta med många av Sveriges viktigaste producerande företag
  • Du kommer att vara en viktig del av SolidEngineers utveckling och framgång.
  • I rollen kommer du att utvecklas och ständigt kompetensutvecklas i och med certifieringar i SOLIDWORKS
  • Vi erbjuder en tydlig och långsiktig plan för dina omväxlande arbetsuppgifter. Kundsupport, utbildningar och konsultuppdrag.
  • Du kommer till en arbetsplats där vi värdesätter hälsa och därför strävar Vi för att tillämpa vårt hälsoprogram för alla kollegor. Vi utför olika aktiviteter under året för att inspirera din och dina kollegors hälsa.

Vem är du?

Du har servicekänsla och tycker att det är motiverande att dagligen ha möjlighet att utvecklas och lära dig ännu mer. Rollen kräver att du är en utåtriktad och serviceorienterad person med ett stort tekniskt intresse. Du bör ha en pedagogisk läggning för att kunna vägleda kunden till en lösning på problemet.

Kvalifikationer:

  • Du har teknisk högskoleutbildning
  • Du har minst 5 års yrkeserfarenhet från konstruktionsarbete, där du har arbetat med CAD – verktyg.

Meriterande:

  • Erfarenhet från produktutveckling samt tillverkningsmetoder
  • SOLIDWORKS
  • Kunskaper inom IT (Windows)

Krav:

Körkort B

Ansökan

Vi tar emot ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittat en lämplig kandidat, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta alexandra.hellstrom@solide.se eller ringa på 08-544 730 20

 

Ansök direkt

Annika Lindberg
Författare: Annika Lindberg
Dela