Få pris på SOLIDWORKS, 3D-skrivare och våra tjänster

Få prisuppgifter på SOLIDWORKS, Markforged och Sindoh 3D-skrivare, utskrifter, utbildning eller konsulttjänster.

Offertförfrågan

Låt oss hjälpa dig att skapa konkurrenskraft!

Vår vision är att stödja våra kunder att uppnå långsiktig lönsamhet. Därför erbjuder vi produkter längs hela produktutvecklingskedjan, från innovation till färdig produkt. Det innebär att vi förser våra kunder med allt ifrån SOLIDWORKS 3DCAD, Simuleringsverktyg, PDM-system, konsulting till 3D-skrivare. Det finns många olika paketeringar av våra produkter och därmed många olika prisalternativ. Vill vi anpassa vårt prisförslag för att matcha din affärsidé, ditt behov och din organisation, så kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att du ska få ut så mycket som möjligt av våra produkter och tjänster!

SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS 3D CAD är världsledande inom CAD-verktyg. Paletten har under 25 år vuxit från att ha varit ett av de första 3D CAD-verktygen till en fullskalig produktutvecklingsplattform som sträcker sig från idé till färdig produkt. SOLIDWORKS användarvänlighet och kraft banar väg för högkvalitativa produkter och ger genom en mängd stora tidsbesparingar i utvecklingsprocessen utrymme för innovationer!

Industriella 3D-skrivare från Markforged och Sindoh

De revolutionerande 3D skrivarna från Markforged och Sindoh kan med komposit/fiberarmering skriva ut objekt med samma styrka som aluminium. Nu kan du få samma resultat som ur en CNC-fräs, men med samma flexibilitet som hos en 3D skrivare.

Konsulttjänster

SolidEngineers kompetenskonsulter är specialiserade på avancerad produktutveckling och beräkning. Vi tar uppdrag för kortare och längre tid där vi bidrar med lång erfarenhet inom produktkonstruktion, simulering & validering samt processutveckling. Vårt team på management-sidan arbetar med innovationsledning och hjälper företag att stärka sin innovationsförmåga.

Utbildning & Workshops

Kurser och utbildningar inom alla SOLIDWORKS-produkter, både grundkurser, fortsättningskurser och avancerade specialkurser. Dessutom erbjuder vi workshops och utbildningar inom innovationsledning och 3D printing. Vi genomför utbildningarna på ett flexibelt vis, både live och online anpassat till era behov.

Fyll i formuläret så återkommer vi med en prisuppgift!

Vill du ha en kostnadsfri Trial i 7 dagar?

Kostnadsfri Trial