Illustrativ bild av hur ett PDM system kan vara uppsatt. Tydligt och enkelt.

WEBINAR: PDM - Hur hanterar du din produktdata?

I detta webinar tar vi hjälp av två av våra kunder för att diskutera PDM. Vi kommer såklart att ta upp olika alternativ för hur vi kan välja att arbeta med vår produktdata och såklart tar vi gärna emot era frågor under det livesända webinaret!

Har du koll på din produktdata?

Anmäl direkt!

 

För att ge er en djupare inblick i SOLIDWORKS PDM, har vi bjudit in två av våra kunder. Andreas Eisner, Product Developer på Kondator och Oscar Hellaeus, Head of Hardware på Speed Identity. Vi kommer att diskutera deras erfarenheter, en kund som redan använder PDM och en som ännu inte gör det. Passa på att lyssna på deras tankar och ta del av deras insikter under webinaret! Förutom det kommer vi titta på olika sätt att arbeta i och med PDM.

Vi kommer att se på fördelarna med SOLIDWORKS PDM;

  • Versionshantering: Ni kan enkelt spåra och återställa tidigare versioner av era filer, vilket eliminerar risken för att förlora viktig konstruktionsinformation.
  • Referenshantering: Sammanställningar och deras referenser hålls intakta, vilket säkerställer att ni alltid har korrekta och fungerande konstruktionsunderlag.
  • Säkerhet och åtkomstkontroll: Ni kan definiera användarbehörigheter och begränsa åtkomsten till era filer, så att bara auktoriserade personer kan visa och redigera dem.
  • Effektivt samarbete: Genom att lagra era filer centralt kan ni enkelt dela och samarbeta med kollegor, vilket ökar produktiviteten och minskar risken för dubbelarbete.

Har du råd att inte ha koll? Anmäl dig direkt!

Anmäl mig!

Webinariet är kostnadsfritt.Har du inte möjlighet att delta?
Registrera dig ändå så får du en länk till en inspelad version.