What´s New | SOLIDWORKS 2024

Vad är nytt i SOLIDWORKS 2024
Nydesigna med SOLIDWORKS – nu på riktigt integrerat med 3DEXPERIENCE-plattformens kraft.

Välkommen på årets turné med What's New 2024!

Ända sedan starten har SOLIDWORKS® varit ledande när det gäller att göra design tillgänglig för alla konstruktörer, designers och ingenjörer. Uppdraget är att ge dig och ditt företag möjlighet att skapa, samarbeta och leverera innovativa produktupplevelser med kraftfulla, men ändå enkla och intuitiva lösningar för produktutveckling.

SOLIDWORKS 2024 lever upp till denna förväntan samtidigt som det öppnar nya möjligheter att förbättra sättet att designa, kommunicera och hantera era 3D-designer med SOLIDWORKS.

Arbeta smartare. Arbeta snabbare. Arbeta tillsammans – SOLIDWORKS 2024.

 

SOLIDWORKS 2024 är här och vi ser fram emot att se på nyheter från SOLIDWORKS men också följa med i utvecklingen av plattformen 3DEXPERIENCE.

Nya smarta funktioner hjälper dig att hantera de mest komplexa problemen och det mest kritiska detaljerna. Allt för att se till att arbetet löper smidigt och att tiden från design till färdig produkt går snabbare.

I år kommer våra experter, Henrik Almgren och Emelie Laurent att dra på turné med start i Göteborg den 28 november. Vi besöker fyra orter under slutet av november och skulle det visa sig svårt att komma till något av dessa fysiska event går det bra att anmäla sig till våra två digitala webinar, 7:e och 8:e december – då missar du inget!

Välkommen att läsa mer och registrera dig!

Mer info om agenda, tider och adresser finner ni på respektive orts sida.
Registrering sker via länkarna ovan!

What´s New | SOLIDWORKS 2024

SOLIDWORKS 2024 hjälper designers och ingenjörer att arbeta smartare, men hur? Genom att lägga till en mängd  helt nya funktioner, inom områden som exempelvis  3D-modellering, dokumentation, projektledning och med stöd  för att direkt kunna ge och få feedback. Funktionalitet som innehåller mer intelligens och kraft än någonsin tidigare.