What´s New | SOLIDWORKS 2020

Se de bästa nyheterna i SOLIDWORKS 2020 tillsammans med SolidEngineer
Vi besöker en ort nära dig mellan den 7:e och 27:e November

Välkommen på SolidEngineers What’s New-dagar!

SOLIDWORKS 2020 Ger kraft åt innovationer!

Nu är det dags för oss att visa er de bästa nyheterna i SOLIDWORKS 2020. Vi bjuder in till 13 event runt om i landet  fyllda av inspiration, nätverkande, nya kunskaper och insikter! Så se till att du drar nytta av alla nya funktioner redan nu!

SOLIDWORKS 2020 kommer med många förbättringar som hjälper er att snabba upp och förbättra er produktutvecklingsprocess – från den konceptuella designen tills dess att produkten är tillverkad.
✓   Förbättrad prestanda
✓   Strömlinjeformade arbetsflöden
✓   Uppkoppling mot andra applikationer och andra användare i alla steg

Nyfiken? Hitta en ort nära dig och anmäl dig idag!

Välkommen att läsa mer och registrera dig!

Mer info om agenda, tider och adresser finner ni på respektive orts sida.
Registrering sker på länkar nedan!

Eventen är kostnadsfria för SolidEngineers kunder med aktiva serviceavtal. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller…

Förbättrad prestanda

Förbättringar inom ritningar, sammanställningar och simulering för att märkbart snabba upp konstruktionen av stora sammanställningar och avancerade valideringar.

Strömlinjeformade arbetsflöden

Förbättringar av arbetsflöden mellan konstruktion, simulering och tillverkning gör att dina produkter kommer snabbare till marknaden, håller högre kvalitet och minskar tillverkningskostnaden.

3DEXPERIENCE i molnet

Koppla enkelt SOLIDWORKS 2020 till 3DEXPERIENCE-plattformen. Med plattformen får du sömlös interaktion mellan ett växande utbud appar både i molnet och på din dator. För alla delat av din produktutvecklingsprocess.

SOLIDWORKS 2020
100-tals förbättringar - nu till din tjänst!