What´s New | SOLIDWORKS 2023

Äntligen är det dags att ses för att visa er de bästa nyheterna av den 32:a releasen av SOLIDWORKS. Kan det här vara den bästa versionen hittills?

Välkommen på SolidEngineers What's New-turné!

SOLIDWORKS 2023 är äntligen här och mellan den 22 november och 1 december kommer SolidEngineers Certifierade SOLIDWORKS Experter att visa er nya funktioner och nyheter i releasen SOLIDWORKS 2023 – vad kan vi se fram emot i nya releasen?

Nya smarta funktioner hjälper dig att hantera de mest komplexa problemen och det mest kritiska detaljerna. Allt för att se till att arbetet löper smidigt och att tiden från design till färdig produkt går snabbare.

Vi startar What’s New med en lunch kl 12.00 för att sedan bjuda er på en fullspäckad eftermiddag där våra experter Emelie Laurent och Björn Wallén visar oss det bästa från årets release.

Vi kommer till fem orter under dessa dagar och skulle det visa sig svårt att komma till något av dessa fysiska event går det bra att anmäla sig till våra webinar – då missar du inget!

Välkommen att läsa mer och registrera dig!

De fysiska eventen är kostnadsfria för dig med serviceavtal hos SolidEngineer, för dig utan så kostar det bara 700 SEK. Kan du inte komma så är givetvis de digitala eventen kostnadsfria.

Mer info om agenda, tider och adresser finner ni på respektive orts sida.
Registrering sker via länkarna nedan!

What´s New | SOLIDWORKS 2023

WORK SMARTER!

WORK FASTER!

WORK TOGETHER!

Förbättrad prestanda

Förbättringar inom ritningar, sammanställningar och simulering för att märkbart snabba upp konstruktionen av stora sammanställningar och avancerade valideringar.

Strömlinjeformade arbetsflöden

Förbättringar av arbetsflöden mellan konstruktion, simulering och tillverkning gör att dina produkter kommer snabbare till marknaden, håller högre kvalitet och minskar tillverkningskostnaden.

3DEXPERIENCE i molnet

Koppla enkelt SOLIDWORKS 2023 till 3DEXPERIENCE-plattformen. Med plattformen får du sömlös interaktion mellan ett växande utbud appar både i molnet och på din dator. För alla delat av din produktutvecklingsprocess.