Sponsorprojekt

Vi på SolidEngineer älskar projekt som är kopplat till forskning och utveckling av nya produkter. Gärna kopplat till samhällsutveckling och där vi verkligen kan tillföra kompetens.

Det händer att vi dyker på projekt som vi tycker är lite extra intressanta. Bland annat har vi ett samarbete med KTH där vi har flera typer av projekt vi är involverade i. Att agera sponsor i projekt ser vi som ett mycket bra sätt att komma nära kreativa, intelligenta och inspirerande människor som på ett eller annat sätt har en idé eller lösning utöver det vanliga.

Här kan du läsa mer om de projekt vi håller på med för stunden!

KTH Hyperloop

SolidEngineer är stolta över att kunna presentera teamet i KTH Hyperloop och det pågående samarbetet med målet att ta teamet hela vägen från KTH i Stockholm till Hawthorne i Kalifornien och SpaceX Hyperloop-finalen.

Läs mer

KTH Formula Student

Formula Student är den största ingenjörstävlingen i världen med målet att få fram ännu bättre ingenjörer genom att ge studenter denna erfarenhet som deltagandet ger.

Läs mer

Dudes of Speed

SolidEngineer är en stolt sponsor av motorcykelteamet Dudes of Speed. Häng med SolidEngineer och Dudes of Speed på denna fartfyllda resa genom Bonnevilles saltöken i den amerikanska delstaten Utah.

Läs mer