SOLIDWORKS skollicenser

För Gymnasieskolor

Vi erbjuder SOLIDWORKS Student Edition för 60 samtidiga användare i ett nätverk vilket i princip innebär att skolan kan använda det i två klassrum samtidigt. Dessutom ges 60 elever möjlighet att ladda mer SOLIDWORKS Engineering Kit, alltså samma fullskaliga verktyg som Education Edition, till sina hemmadatorer. I tillägg till detta har samtliga elever och personal på skolan möjlighet att installera SOLIDWORKS Standard på sina egna datorer för eget bruk.

För Universitet och Högskolor

SOLIDWORKS erbjuder en uppsättning av 60, 200, 500 alt. 2000 samtidiga användare i ett nätverk. I tillägg till detta har 60/200/500/2000 elever och personal på skolan möjlighet att installera fullskaliga SOLIDWORKS Engineering Kit på sina egna datorer för eget bruk.

SOLIDWORKS Student Edition ger er tillgång till:

Dessutom ingår:

SOLIDWORKS för Forskare

Med SOLIDWORKS Academic Research licens får du som forskare tillgång till den allra senaste teknologin, kommunikation med andra forskare och industriella användare möjliggörs genom community. SOLIDWORKS Academic Research licens har inga restriktioner för användning i publikationer patentansökningar eller i projekt som samarbetar med näringslivet. Den innehåller inte den vattenstämpel som SOLIDWORKS Student Edition innehåller och följer samma releaseschema som de kommersiella SOLIDWORKS-produkterna.
Är du berättigad till en forskarlicens? Red ut begreppen i denna FAQ.

SOLIDWORKS för Studenter

SOLIDWORKS har nu släppt SOLIDWORKS® Education Edition 2017-2018. SOLIDWORKS, som ger elever och lärare på tekniska utbildningar de resurser de behöver. Den senaste versionen av SOLIDWORKS 3D CAD-program för elever innehåller länkar till portalen med utbildningsmaterial för 3D CAD, plus de viktigaste funktionerna från SOLIDWORKS Premium, SOLIDWORKS Simulation Premium, SOLIDWORKS Flow Simulation och SOLIDWORKS Sustainability (komplett version).

Certified SOLIDWORKS Associate Program (CSWA)
Som certifierad och med titeln CSWA kommer du att utmärka dig från mängden i dagens arbetsmarknad där hård konkurrens råder. CSWA certifiering är ett bevis på din SOLIDWORKS expertis och kompetens.

KTH Formula Student Team 2016

Sponsring
Dagens företag söker konstruktörer och designers med SOLIDWORKS kunskaper. De söker även kreativa problemlösare som är snabbfotade och kvicktänkta. Genom att delta i design- och konstruktionstävlingar tränar du inte bara dessa egenskaper utan förbereder dig på ett naturligt sätt inför arbetslivet. SOLIDWORKS kan bistå dig och ditt team med en uppsjö av resurser i form av verktyg, delar mm.

Utbildningsportalen
På utbildningsportalen ”SOLIDWORKS Educational Portal” kan du hitta det mesta du behöver i form av information om produkter, fria downloads, studentforum, lärarbloggar, erbjudanden från partner samt tips & tricks!

SOLIDWORKS Community
I ”SOLIDWORKS Community” är det enkelt att få kontakt med andra användare av SOLIDWORKS. Här finner du allt ifrån lokala användargrupper till stora globala plattformar som Twitter etc.

Framtid
Om du går sista året på din utbildning kan du vara en intressant spelare för oss – vi kan också vara en intressant och stimulerade framtida arbetsplats för dig. Se våra Lediga jobb.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer

Fler bra länkar: