Kurser
Vi erbjuder ett stort urval kurser kring alla de mjukvaror vi marknadsför. Kurserna är allt från nybörjarkurser till avancerade fördjupningskurser inom specifika arbetssätt eller användningsområden. Nedan kan du läsa om alla våra kurser i vårt basutbud. Hittar du inte den kurs du söker så har vi givetvis möjlighet att skräddarsy kursen efter just dina behov.

Onlinekurser
De flesta av våra kurser erbjuds som onlinekurser, du har tillgång till dem var du än bor i landet! Dessa kurser är utmärkta nedan med en *. På onlinekurserna ansluter du dig till vårt virtuella klassrum tillsammans med övriga elever på kursen. Läraren håller i kursen precis som vanligt, den enda skillnaden mot traditionella kurser är att ni inte befinner er i samma rum som läraren. Läs gärna mer om onlinekurser i vår FAQ.

Utbildningsavtal
Vi erbjuder utbildningsavtal för våra kunder med aktiva serviceavtal. Ett utbildningsavtal innebär att du har obegränsad tillgång till utbildning under avtalsperioden. Kostnaden styrs enbart av storleken på din SOLIDWORKS installation.