Konsulttjänster vi erbjuder

SolidEngineer erbjuder olika typer av konsulttjänster kopplade till processhantering, produktutveckling och affärsutveckling. Det gör att vi kan agera som helhetsleverantör för våra kunder.

Boka ett möte

  • Jag heter
  • och vill boka ett möte för att prata om
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Behöver ni spetskompetens eller komplex utbildning?

Vi levererar konsulttjänster som hjälper företag framställa konkurrenskraftiga produkter. Vårt fokus på tjänstesidan är att genomföra högklassiga utbildningar, teknisk support samt erbjuda spetskompetens inom tekniska konsulttjänster och managementkonsulting. Våra tekniska plattform bygger på SOLIDWORKS för 3DCAD och Markforged/Sindoh/Fabweaver för 3D-printing av metall och armerad plast.

Vi erbjuder konsulter inom följande områden

processutveckling

Effektivare CAX-miljö

Ta in en konsult för att optimera er CAX (CAD/CAE/CAM) miljö för att säkerställa att ni utnyttjar hela potentialen i systemet. Att ha ett väloljat system skapar arbetsglädje och höjer produktiviteten för designers och konstruktörer.

Mer om CAX-konsulting
produktutveckling

Stärkt produktutveckling

Våra produktutvecklingskonsulter kan tas in när ni behöver förstärka ert team med spetskompetens inom produktutveckling. Vi hjälper till att hålla en långsiktighet i produktutvecklingen och modellerar utifrån de aspekterna.

Mer om produktutvecklingskonsulting

PDM/PLM-miljöer

Våra PDM- och PLM-konsulter hjälper dig ställa de rätta frågorna och coachar dig fram till fungerande lösningar baserat på bred tidigare erfarenhet. Våra lösningar är hållbara och långsiktigga vilket ställer krav på att det blir rätt från start.

Mer om våra PDM/PLM-tjänster

Managementkonsulting

Vi på SolidEngineer Innovation inspirerar och hjälper företag att utveckla ett strukturerat sätt att arbeta med innovation. Att arbeta strukturerat leder till fler bra idéer och lyckade innovationer vilket i sin tur säkerställer en hållbar och långsiktig tillväxt.

Mer om managementkonsulting

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du är också välkommen att ringa på 08-544 730 20

SOLIDWORKS Plastics

VD:ar som deltog i en global studie 2016 svarade att 80 % av deras existerande produkter och tjänster skulle vara irrelevanta om tre till fem år.

Nästan alla företagsledare anser idag att innovation är viktigt och samtidigt är nästan lika många missnöjda med sina investeringar inom innovation
Läs mer om managementkonsulting