3DEXPERIENCE

Öka samarbete, effektivisera processer och underlätta ert innovativa arbete med hjälp av en enda molnbaserad plattform som samlar allt du behöver.

3DEXPERIENCE - Möt framtiden

Vad är 3DEXPERIENCE?
Skapa möjligheter att arbeta var, när och hur som helst

3DEXPERIENCE® är plattformen som ger dig möjlighet att arbeta när som helst med snabba kommunikationsvägar och med de verktygen just du behöver. Oavsett om du jobbar med SOLIDWORKS idag eller inte. En tjänst med oändliga möjligheter som passar dig som vill fortsätta framåt. 3DEXPERIENCE® skräddarsys efter dina behov och önskemål för att hitta den bästa lösningen för er.

Vill ni ha möjlighet att skala upp er verksamhet?

Med 3DEXPERIENCE®-plattformen är det enkelt att skala upp lösningar utefter era behov vilket gör det lätt att växa som företag och låta plattformen växa med er. Framtidssäkra er verksamhet idag med 3DEXPERIENCE®-plattformen. Bli konkurrenskraftig på din marknad med de olika möjligheterna som plattformen öppnar upp till.

solidworks entreprenörslicenser

Vill ni förenkla ert samarbete?

Framtidens plattform gör det enkelt att samarbeta både internt mellan olika funktioner samt externt med kunder och leverantörer. Välj att jobba med Product Data Management (PDM), eller Product Lifecycle Management (PLM) i molnet. Med stöd från 3DEXPERIENCE® kan ni arbeta sömlöst mellan olika funktioner och bibehålla en effektiv arbetsprocess.

Vill ni ha agila lösningar som anpassas efter era behov?

3DEXPERIENCE® plattformen är det ni behöver att den ska vara. Det är agilt och tacksamt att arbeta i när ni jobbar med snabba vändningar och växer som avdelning eller företag. Arbeta var och när du vill med en molnbaserad plattform där du följer projekt och aktiviteter i realtid. Dela ditt arbete enkelt och gå från idé till verklighet snabbare än någonsin.

Fördelar med 3DEXPERIENCE®

  • En lösning med oändliga möjligheter
  • Förenklat samarbete
  • Integrerad och lätthanterad datahantering 
  • Tillgång till projekt- och affärsdata i realtid
  • Säker molnlagring
  • Automatiska programuppdateringar

Ta del av våra instruktionsfilmer!

Vill du lära dig mer om de möjligheter 3DEXPERIENCE kan innebära för dig och ditt företag?

I våra instruktionsfilmer tipsar våra 3DEXPERIENCE-experter dig
om och hur du kommer igång.

Ta mig till instruktionsfilmerna

DESIGNA

3DEXPERIENCE® har mängder av verktyg för dig som vill designa, bland annat 3D SCULPTOR och 3D CREATOR. Anpassa din verktygslåda efter vad just du behöver i just ditt arbete

HANTERA

Hantera din produktdata i 3DEXPERIENCE®. Både Product Data Management och Product Lifecycle Management i plattformen gör det enkelt att samarbeta, både internt och externt.

TILLVERKA

Framtidens plattform gör det enkelt för dig och ditt team att skapa digitala modeller som ni sedan kan testa – fortfarande i molnet. Sätt processerna på prov, testa hur tillverkningen påverkas av olika faktorer, i realtid i 3DEXPERIENCE®.

SIMULERA

Simulera med enkelhet i 3DEXPERIENCE® plattformen. Du hittar färdiga miljöer att testa dina modeller i, vilket sparar tid och pengar. Oavsett vilka utmaningar du har med din simulering så finns det en lösning för just dig i 3DEXPERIENCE®.

Träffa några av våra nöjda kunder!

3DEXPERIENCE®-plattformen har hjälpt oss att gå in i en skalningsfas

Vi går nu från koncept- och teknikutveckling till produktutveckling och vi har behovet att synkronisera de olika ingenjörsområdena såsom mekanik, strömelektronik och mjukvara. SOLIDWORKS har hjälpt oss att strukturera detta.

 

-Anna Wieslander, COO, Elonroad

Vi är väldigt glada att vi valt att arbeta med SOLIDWORKS

Jag insåg att 3DEXPERIENCE®-plattformen i kombination med SOLIDWORKS uppfyllde den kravlista vi hade gjort och SOLIDWORKS och 3DEXPERIENCE® ger oss det för att kunna utveckla våra produkter.

SOLIDWORKS har gjort det möjligt att korta ledtider, och gjort det möjligt för oss att utveckla spetsteknologier. Vi är väldigt glada att vi valt att arbeta med SOLIDWORKS

– Daniel Skagmo, Nanoecho. Lead hardware Engineer, på Nanoecho 

 

Med SOLIDWORKS får vi en miljö för hela företaget att jobba i som tillåter globala team att samverka gränslöst

Vi har jobbat med avancerad 3D-CAD sedan 1997 och sedan 2007 med SOLIDWORKS. Sedan dess har de flesta diskussioner om att ”byta till något bättre” upphört och produkten gör det den skall.

-SHL Group

Vi hjälper er att hitta det bästa för er

För oss är det viktigt att ni får ut det mesta av just er lösning, därför finns vi här för att guida er till den bästa och mest optimala lösningen för just ert företag.

Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss inom kort!

Jag vill veta mer och hitta rätt