Utbildningar & Seminarier

Vi erbjuder ett stort urval av SOLIDWORKS utbildningar och kurser, från nybörjarkurser till avancerade fördjupningskurser och seminarier. Hittar du inte den kurs eller seminarium du söker så har vi givetvis möjlighet att skräddarsy utbildningar efter just era behov.

Se listan nedanför

SOLIDWORKS Utbildning

SOLIDWORKS kurser och seminarier

Vi på SolidEngineer är experter på SOLIDWORKS och erbjuder utbildningar i mjukvaran för att ni ska bli mer effektiva i ert dagliga arbete. Vi håller kurser, seminarier och längre utbildningar i alla program från SOLIDWORKS – CAD, CAM, PDM, PLM, CAE, Simulation och mycket mer.

Helen Holmgren utbildningsansvarig SOLIDWORKS Visualize

Utbildningsfrågor

Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående SOLIDWORKS utbildningar. Vi kan självklart anpassa utbildningar och kurser efter era behov. Våra skickliga konsulter stöttar er i er utveckling. Helene Holmgren, Utbildningsansvarig

Onlinekurs – Hur går det till?

I denna korta videoserie går vi igenom alla steg i att gå en onlinekurs hos SolidEngineer. Från det att du skickar in din anmälan tills dess att du tar emot ditt diplom!

Utbildningsavtal

Vi erbjuder utbildningsavtal för våra kunder med aktiva serviceavtal. Ett utbildningsavtal innebär att du har obegränsad tillgång till utbildning under avtalsperioden. Kostnaden styrs enbart av storleken på din SOLIDWORKS installation.

  • Erbjuder helhetslösningar
  • Hög teknisk kompetens
  • Välbeprövade produkter med stabilitet

Boka ett möte med oss