SOLIDWORKS

SOLIDWORKS från Dassault Systèmes är världens mest kraftfulla och användarvänliga programvara för produktutveckling. Med hjälp av SOLIDWORKS funktioner kan du korta ned och effektivisera utvecklingstiden och få dina produkter till marknaden snabbare med högre kvalitet och färre misstag. SOLIDWORKS hjälper dig helt enkelt att göra ditt jobb både smartare och enklare.

Läs mer om SOLIDWORKS olika produkter nedan eller kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt SOLIDWORKS produkt för dina behov.

SOLIDWORKS Produkter

Upptäck SOLIDWORKS-suiten med program och lösningar som skräddarsys för att passa era behov. SOLIDWORKS CAD, CAM, Simulation och många andra program gör din idé till verklighet.

Rätt lösning för dig

SOLIDWORKS är en omfattande 3D CAD-lösning som ger företag möjlighet att enkelt skapa, validera, kommunicera och hantera produktdesigner. Med hjälp av SOLIDWORKS olika program kan du och ditt företag minska design-och utvecklingstider, förbättra produktkvalitet och skapa bättre samarbete och kommunikation. SOLIDWORKS erbjuder produkter för design, simulering, teknisk kommunikation och mycket mer! 

Nöjda kunder med SOLIDWORKS

SolidEngineer hjälpte oss att automatisera stora delar av arbetet med projektmodeller. Vi kan nu erbjuda professionella layoutritningar som tar minuter istället för timmar att skapa.”

” SolidEngineer har mycket kompetenta CAD-tekniker – jag har ännu inte lyckats ställa en fråga som jag inte kunnat få ett snabbt och precist svar på! ”

– Viktor Andersson, Plastinject Watersystem

“Det är det perfekta CAD verktyget för oss!”

“Idag använder vi SOLIDWORKS till produktutveckling, ritningsframtagning, felsökning, simulering samt optimering. eDrawings använder vi oss av på diverse avdelningar för att kunna studera 3D modellerna mera ingående. Verktyget har ökat konstruktionavdelningens effektivitet på ett strukturerat sätt vilket i sin tur har ökat produktiviteten.”

-Tomas Sonnerkvist, R&D Huhnseal

 

“SOLIDWORKS är kraftfullt och brett och har allt vi behöver”

“Utan SOLIDWORKS skulle det ha varit omöjligt att nå dit vi är idag, detta har lett till att vi har kunnat släppa en ny produkt på marknaden!”


Martin Bondéus, VD och grundare till Bondtech

 

Betrodda av världsledande partners