SOLIDWORKS

SOLIDWORKS produkter består en oslagbar kombination av enkelhet, tydlighet och styrka vars enda syfte är att hjälpa dig att göra din nästa produkt bättre än den förra.

Offert

Solidworks

Vill du ha en aktuell prisuppgift på någon av våra produkter? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SOLIDWORKS Produkter

solidworks_simulation

SOLIDWORKS Premium

SOLIDWORKS Premium® är flaggskeppet inom SOLIDWORKS 3D CAD-designlösningar med alla verktyg du behöver för att skapa fantastiska produkter.

Läs mer

SOLIDWORKS Professional

SOLIDWORKS Professional 3D CAD ger dig samma kraft som SOLIDWORKS Standard men med ytterligare funktioner som ökar produktiviteten.

Läs mer

SOLIDWORKS Standard

SOLIDWORKS® Standard ger dig robust 3D CAD teknik och topp-prestanda. Ett lättanvänt användargränssnitt gör att du snabbt kommer igång.

Läs mer

SOLIDWORKS Simulation

SOLIDWORKS Simulation hjälper konstruktörer och formgivare förutsäga beteendet för sin konstruktion i verkliga förhållanden.

Läs mer
SOLIDWORKS Flow simulation

Flow Simulation

SOLIDWORKS Flow Simulation ger dig möjlighet att simulera vätskeflöden, värmeöverföring och krafter i luft och gas som är kritiska för din konstruktions utformning.

Läs mer

SOLIDWORKS Plastics

SOLIDWORKS Plastics är en enkel lösning för dig som vill simulera formsprutningsförlopp av plastdelar och verktyg för injektion.

Läs mer

SOLIDWORKS PDM

SOLIDWORKS PDM Professional hjälper ditt företag att hantera och dela med sig av produktdata effektivare så att bättre produkter skapas snabbare.

Läs mer

SOLIDWORKS Manage

SOLIDWORKS Manage är en utökning av det välkända systemet SOLIDWORKS PDM vilket innebär att du enkelt kan vidareutveckla ditt arbetssätt med SOLIDWORKS Manage.

Läs mer

SOLIDWORKS CAM

CAM med 2,5 -axlig fräsning finns nu som standard integrerat i SOLIDWORKS. CAM Professional ger även möjlighet till 4- och 5 axlars fräsning.

Läs mer
SOLIDWORKS Composer

SOLIDWORKS Composer

Med SOLIDWORKS Composer kan du enkelt återanvända befintlig 3D data för att skapa bilder, vektorillustrationer eller animationer för marknadsmaterial och eftermarknad.

Läs mer
SOLIDWORKS Composer

SOLIDWORKS Visualize

SOLIDWORKS Visualize ger en korrekt simulering av naturligt ljus och avancerade material, med skalbar renderingsprestanda som lever upp till de högsta kraven.

Läs mer

SOLIDWORKS Electrical

SOLIDWORKS Electrical är en fullt integrerad del av SOLIDWORKS portfolio och hjälper företag att förenkla elkonstruktionsprocessen och ger möjlighet att arbeta i ett parallellt flöde.

Läs mer

SOLIDWORKS Inspection

Skapa inspektionsdokument för kvalitetskontroll och kvalitetsplanering på enkelt och smidigt sätt med SOLIDWORKS Inspection

Läs mer
produktutveckling

SOLIDWORKS MBD

Nu behöver du inte längre göra om dina 3D modeller till 2D ritningar - all info finns direkt i 3D modellen med SOLIDWORKS MBD.

Läs mer

Draftsight

Draftsight erbjuder professionella 2D CAD-användare, studenter och lärare ett bättre sätt att skapa, redigera och visa DWG-filer.

Läs mer
solidworks utbildning

eDrawings

Samarbeta mer effektivt genom att snabbt, pålitligt och bekvämt dela 3D-modeller med hjälp av kommunikationsverktyget eDrawings.

Läs mer
spare parts publisher

Spare parts PUBLISHER

Låt inte din kund spendera tid i omständliga processer för att få tag på rätt reservdel när vi vet att nertid hos kunden är en kritisk faktor.

Läs mer