Teknisk Kommunikation

Förenkla din tekniska kommunikation med hjälp av SOLIDWORKS Composer, Visualize och Inspection. Använd dig av befintliga CAD filer för att enkelt skapa manualer, fotorealistiska bilder eller inspektionsdokument.

SOLIDWORKS Kommunikation

Vill du förenkla den tekniska kommunikationen kring din produkt?

I SOLIDWORKS finns funktioner som förenklar din kommunikation, både internt och externt. Behöver du skapa en manual eller visa upp din modell i ett realistiskt ljus? Vi har lösningarna just för dig med hjälp av SOLIDWORKS tekniska kommunikationsverktyg.

Composer – Vill du förenkla den tekniska kommunikationen?

Med SOLIDWORKS Composer kan du enkelt skapa material med hjälp av dina befintliga 3D-ritningar. Materialet är både beskrivande och dynamiskt. Används av företag över hela världen för att skapa ritningar och instruktionsmanualer för sina produkter.

Läs mer om Composer

En bil i SOLIDWORKS och VIsualize

Visualize – Letar du efter ett program som hjälper dig att visa din fantastiska produkt?

Skapa snabbt och enkelt fotorealistiskt material med SOLIDWORKS Visualize. Du kan enkelt lägga till rörelser, skapa 360-gradiga panoreringar och animera kameror, material och modeller.

Läs mer om Visualize

Inspection – Vill du kunna automatisera och förenkla inspektionsprocessen?

Hantera dina inspektionsdokument för kvalitetskontroll och kvalitetsplanering i SOLIDWORKS Inspection. Fungerar dessutom oberoende av CAD-system.

Läs mer om Inspection

Model Based Definition – Vill du ha möjlighet att skapa tillverkningsunderlag utan en 2D-ritning?

SOLIDWORKS MBD är en ritningslös produktionslösning för SOLIDWORKS 3D-CAD. Tillverkningssinformationen eller PMI-data (Product Manufacturing Information) är till för att få med sig den information som behövs för att få detaljen tillverkningsbar.

Läs mer om MBD

eDrawings – Förenkla din samarbetsprocess mellan olika plattformar

Samarbeta mer effektivt med alla inblandade parter i produktutvecklingen med hjälp av eDrawings ®. Snabbt, pålitligt och bekvämt kan eDrawingsfiler leverera representationer av 3D-modeller och 2D-ritningar.

Läs mer om eDrawings

Vår strävan är att ni ska lyckas. 1450 nöjda kunder sedan 1996.

Betrodd av världsledande partners