Om SolidEngineer

Vi inspirerar företag till framgång. Våra konsulttjänster och tekniska system hjälper dig att framställa konkurrenskraftiga produkter.

Vi drivs av att skapa konkurrenskraft

Vårt fokus på tjänstesidan är att genomföra högklassiga utbildningar, teknisk support samt erbjuda spetskompetens inom tekniska konsulttjänster. Våra tekniska system bygger på välkända SOLIDWORKS för 3DCAD.

Innovationsförmågan en framgångsfaktor

SolidEngineer inspirerar till att se bredden i vad som skapar konkurrenskraft och innovationsförmåga i verksamheten. Det gör vi genom att synliggöra drivande och hindrande faktorer med teknik, företagskultur och affärsmodell. Med hög tillgänglighet och flexibla mötesformer kommer du snabbt vidare i nästa steg oavsett vilken utmaning du står inför. Våra kunder är oftast små- och medelstora företag i en rad olika branscher inom tillverkande industrin. Våra kunder finns både i lokala eller globala miljöer.

Värderingar är viktiga för oss

På SolidEngineer drivs vi av värderingar. Med hjälp av dessa värderingar strävar vi efter att överträffa din förväntan, bidra i form av en stark inspiratör, ge löften vi kan stå för samt ta ansvar för att våra kunders möjligheter blir förverkligade i en växande och global värld. Med SolidEngineer som partner vill vi att våra kunderna ska känna sig trygga och inspirerade.

Vi tror att om alla inom näringslivet gör en insats för samhället kommer det att märkas. Vi hjälper gärna små organisationer med hjärta och investerar gärna tid hos skolor där vi kan bidra en rikare verksamhet.

Vi minskar aktivt vår miljöpåverkan

Vi bryr oss om vår miljö. När vi kan minska vår påverkan på miljön agerar vi direkt genom att till exempel nyttja modern teknik för flexibla mötesformer, undvika resurskrävande distribution och välja miljövänliga produkter.

SolidEngineers historia

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du är också välkommen att ringa på 08-544 730 20