Plejd erbjuder lösningar för smart belysning, i ditt hem eller i din verksamhet. Deras produkter installeras av en auktoriserad elektriker och därefter styrs belysningen enkelt från den vanliga knappen eller via appen Plejd.

Plejd är en ledande nordisk leverantör av smart belysningsstyrning. De gör smart belysningsstyrning enkel och fokuserar på användarupplevelsen i hela kedjan, från början till slut. Plejd erbjuder smart belysning till både privata hem, företag och offentliga miljöer. innovativt och snabbväxande företag som sitter i Göteborg.

Plejd menar att oavsett om det handlar om att bygga nytt, renovera eller bara skapa en smart belysning för ett specifikt område erbjuder Plejd smarta lösningar. För företagare är smart belysningsstyrning en självklar del av ett företags belysning för att skapa effektiva ytor där både anställda och kunder trivs. Plejd har tagit fram en intuitiv app och  med trådlösa teknik ger det maximal flexibilitet och kostnadseffektivitet. Skalbart – då det går att Installera i hela fastigheten eller börja smått och utöka efter behov. 

Med en traditionell elinstallation i botten och över 40 000 elektriker som jobbar frekvent med Plejd så kan de säkerställa att allt sköts av insatta hela vägen, från planering till installation.

Plejd

Plejd arbetar med utveckling och produktion av sin affärsidé som är smart belysningsstyrning och hem-automation.

Plejd + SOLIDWORKS

Plejd använder sig av SOLIDWORKS för att ta fram och utveckla sina produkter och vi på SolidEngineer är glada att vara deras samarbetspartners och följer deras spännande utveckling.

Först arbetade de med att designa i SOLIDWORKS men ganska snabbt insåg de att de även kunde arbeta med automation och skapade hela sin automations- och produktinslina i SOLIDWORKS.

-“Vi började tidigt samarbeta med våra leverantörer. Många av dem jobbar också i SOLIDWORKS. Så det kändes som ett givet verktyg för oss att växa in i. Det underlättar såklart när vi ska samarbeta och byta filer och dokumentation med varandra. Det var ett självklart val av format att jobba i, helt enkelt!” berättade Chief of staff, Iman Habib för oss.

 

 Läs mer om SOLIDWORKS