SOLIDWORKS Visualize Grundkurs Självstudiekurs Online

Lär dig göra fotorealistiska bilder i SOLIDWORKS Visualize

Anmäl dig här

Ansökan

 • Vi ser fram emot att träffa dig – en drivande personlighet! Din ansökan skickar du snarast till rekrytering@solide.se eller använder formuläret nedan.

  Använd LinkedIn
  ...eller fyll i dina uppgifter manuellt nedan
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 GB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Kursfakta

  Omfattning & pris

  Under självstudiekursen ger våra certifierade lärare dig en bred kunskap inom området och lär dig hur man tar fram fotorealistiska bilder i SOLIDWORKS Visualize. Du lär dig hur detta kan göras på ett snabbt och smidigt. Kursen är totalt 8 timmar och priset är 6 500 kr. Du har tillgång till materialet i 8 veckor.

  Målet med kursen

  Kursdeltagarna lär sig applicera och justera material på sina modeller och förstå hierarkin för detta. Du lär dig ljussätta modeller både via fördefinierade miljöer och genom att manuellt sätta upp scener. Även applicering av dekaler och uppsättning av kameror går vi igenom i kursen.

  Övningar

  Till varje kursavsnitt finns flera övningar som representerar typiska moment och situationer.

  Kursmetodik

  Kursen är upplagd enligt en process- eller uppgiftsbaserad metod. Istället för att fokusera på funktioner i programvaran så ser vi mer på den process och procedur som följs för att lösa en uppgift. Genom att slutföra konstruktionsuppgifter kommer kursdeltagarna att lära sig nödvändiga kommandon, alternativ och menyer.

  Kursmaterial

  Vi tillhandahåller kursmaterial och materialet är på engelska. Går du kursen online behöver du ha programvaran SOLIDWORKS Visualize på din egen dator, fråga oss om du inte har det ännu.

  Förkunskaper

  För att kunna tillgodogöra dig kursen bör du ha goda kunskaper i Windows.

  En bil i SOLIDWORKS och VIsualize

  Kursinnehåll

  SOLIDWORKS Visualize Grundkurs innehåller bland annat:

  • Import av modeller
  • Apperances
  • Kameror
  • Dekaler
  • Ljussättning
  • Miljöer
  Helen Holmgren utbildningsansvarig SOLIDWORKS Visualize

  Utbildningsfrågor

  Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående våra kurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig