Utbildning & event

Vi erbjuder ett stort urval av utbildningar och event, från från nybörjarkurser till avancerade fördjupningskurser och affärsseminarier. Hittar du inte den kurs eller seminarium du söker så har vi givetvis möjlighet att skräddarsy utbildningen efter just dina behov.

Aktuella kurser & seminarium

Kurser SOLIDWORKS CAD

Grundkurser

Avancerad modellering

Övriga fördjupningskurser

SOLIDWORKS kurser för andra inriktningar

CAM

Simulering

PDM / Manage

Kommunikation

Electrical

Skräddarsydd utbildning

Har ni speciella utbildningbehov eller vill ha en kurs hos er på plats? Vi skräddarsyr kurser utifrån era specifika önskemål.

Kontakta oss

Kurser 3D print & Innovationsledning

3D print

Innovationsledning

Kurs on-line eller on-site?

Hör av dig till oss så kan vi guida dig i kursutbudet, vi har de flesta kurser både on-line och on-site. Vi kan också sätta ihop kurser efter era behov och önskemål, hör av dig så löser vi era kursbehov!

Kontakta oss

Utbildningsfrågor

Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående SOLIDWORKS utbildning eller våra innovationskurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig

Onlinekurs – Hur går det till?

I denna korta videoserie går vi igenom alla steg i att gå en onlinekurs hos SolidEngineer. Från det att du skickar in din anmälan tills dess att du tar emot ditt diplom!

Utbildningsavtal

Vi erbjuder utbildningsavtal för våra kunder med aktiva serviceavtal. Ett utbildningsavtal innebär att du har obegränsad tillgång till utbildning under avtalsperioden. Kostnaden styrs enbart av storleken på din SOLIDWORKS installation.

  • Erbjuder helhetslösningar
  • Hög teknisk kompetens
  • Välbeprövade produkter med stabilitet

Boka ett möte med oss