Utbildning & event

Vi erbjuder ett stort urval av utbildningar och event, från från nybörjarkurser till avancerade fördjupningskurser och affärsseminarier. Hittar du inte den kurs eller seminarium du söker så har vi givetvis möjlighet att skräddarsy utbildningen efter just dina behov.

Aktuella kurser & seminarium

Kursutbud

Grundkurser

Avancerad modellering

Simulering

PDM professional

Övriga fördjupningskurser

CamWorks kurser

Innovation

Skräddarsydd utbildning

Har ni speciella utbildningbehov eller vill ha en kurs hos er på plats? Vi skräddarsyr kurser utifrån era specifika önskemål.

Kontakta oss
unboxing solidworks 2019

What's New SOLIDWORKS 2019

Missa inte What's New turnén som drar genom landet mellan den 9:e och 23:e November! Ät lunch med oss, se våra certifierade tekniker gå igenom nyheterna i SOLIDWORKS 2019 och träffa andra användare! Hitta en ort nära dig och boka din plats redan idag!
Läs mer och anmäl

Utbildningsfrågor

Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående SOLIDWORKS utbildning eller våra innovationskurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig

Utbildningsavtal

Vi erbjuder utbildningsavtal för våra kunder med aktiva serviceavtal. Ett utbildningsavtal innebär att du har obegränsad tillgång till utbildning under avtalsperioden. Kostnaden styrs enbart av storleken på din SOLIDWORKS installation.

  • Erbjuder helhetslösningar
  • Hög teknisk kompetens
  • Välbeprövade produkter med stabilitet

Boka ett möte med oss