SOLIDWORKS Plåt, 2 dagar

I SOLIDWORKS Plåtkurs lär sig kursdeltagarna att skapa utbredningsbara plåtdetaljer.

Anmäl dig här

Ansökan

 • Vi ser fram emot att träffa dig – en drivande personlighet! Din ansökan skickar du snarast till rekrytering@solide.se eller använder formuläret nedan.

  Använd LinkedIn
  ...eller fyll i dina uppgifter manuellt nedan
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 GB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Kursfakta

  Omfattning & pris

  I SOLIDWORKS Plåtkurs lär sig kursdeltagarna att skapa utbredningsbara plåtdetaljer i SOLIDWORKS. Under kursen visar SolidEngineers certifierade lärare hur man löser konstruktionsuppgifter och kursdeltagarna får sedan öva på liknande uppgifter. Kursen pågår i 2 dagar och priset är 9 400 kr.

  Målet med kursen

  Efter kursen kan deltagarna de plåtkommandon som finns i SOLIDWORKS samt rita plåtkomponenter från grunden. Dessutom kommer kursdeltagarna ha kunskap om konverteringar av befintlig geometri till utbredningsbar plåt.

  Övningar

  Till varje kursavsnitt finns flera övningar som representerar typiska konstruktions- och modelleringssituationer. Eftersom alla kursdeltagare har olika behov och arbetar i olika tempo har vi säkerställt att kursen erbjuder en stor mängd av olika övningar.

  Kursmetodik

  Kursen är upplagd enligt en process- eller uppgiftsbaserad metod. Istället för att fokusera på funktioner i programvaran så ser vi mer på den process och procedur som följs för att lösa en uppgift. Genom att slutföra konstruktionsuppgifter kommer kursdeltagarna att lära sig nödvändiga kommandon, alternativ och menyer.

  Kursmaterial

  SolidEngineer tillhandahåller kursmaterial och materialet är på engelska. Går du kursen online behöver du ha programvaran på din egen dator, fråga oss om du inte har det ännu.

  Förkunskaper

  För att kunna tillgodogöra sig kursen bör kursdeltagarna ha genomfört SOLIDWORKS grundkurs eller ha motsvarande kompetens samt goda kunskaper i Windows.

  Kursinnehåll

  SOLIDWORKS Plåtkurs innehåller bland annat:

  • Skapa plåtdetalj från grunden
  • Konvertera solid/yta till plåt
  • Konvertera importerad geometri till plåt
  • Stansverktyg
  • Plåtritningar

  Anmäl dig här

  SOLIDWORKS Plåtkurs, 2 dagar

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Läs mer om våra Bokningsregler för kurser

  Helen Holmgren utbildningsansvarig SOLIDWORKS Visualize

  Utbildningsfrågor

  Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående våra kurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig