SOLIDWORKS Plåt, Självstudie online

I SOLIDWORKS Plåt online lär sig kursdeltagarna att skapa utbredningsbara plåtdetaljer. Eftersom det här är en självstudiekurs så kan du när som helst stoppa för paus eller gå tillbaka till tidigare avsnitt.

Anmäl dig här

Ansökan

 • Vi ser fram emot att träffa dig – en drivande personlighet! Din ansökan skickar du snarast till rekrytering@solide.se eller använder formuläret nedan.

  Använd LinkedIn
  ...eller fyll i dina uppgifter manuellt nedan
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 GB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Kursfakta

  Omfattning & pris

  Tillgång till kursen online under 8 veckor. I SOLIDWORKS Plåt lär du dig att skapa utbredningsbara plåtdetaljer. Under självstudiekursen visar SolidEngineers certifierade lärare hur man löser konstruktionsuppgifter och du kan sedan öva på liknande uppgifter. Plåt självstudie-onlinekurs kostar 5300 kr.

  Målet med kursen

  Efter kursen kan deltagarna de plåtkommandon som finns i SOLIDWORKS samt rita plåtkomponenter från grunden. Dessutom kommer kursdeltagarna ha kunskap om konverteringar av befintlig geometri till utbredningsbar plåt.

  Övningar

  Till varje kursavsnitt finns flera övningar som representerar typiska konstruktions- och modelleringssituationer. Vi har även säkerställt att kursen erbjuder en stor mängd av olika övningar. Du kan när som helst pausa och gå tillbaka i självstudiekursen.

  Kursmetodik

  Kursen är upplagd enligt en process- eller uppgiftsbaserad metod. Istället för att fokusera på funktioner i programvaran så ser vi mer på den process och procedur som följs för att lösa en uppgift. Genom att slutföra konstruktionsuppgifter kommer kursdeltagarna att lära sig nödvändiga kommandon, alternativ och menyer.

  Kursmaterial

  SolidEngineer skickar ut en kurslänk med tillhörande inloggningsuppgifter, samt ett paket innehållande kursmaterial ( materialet är på engelska). Under kursen har du även tillgång till vår kurssupport 4 dagar per vecka. För online kursen krävs det att du har tillgång till programvaran på din egen dator under kursens gång.

  Förkunskaper

  För att kunna tillgodogöra sig kursen bör kursdeltagarna ha genomfört SOLIDWORKS grundkurs eller ha motsvarande kompetens samt goda kunskaper i Windows.

  Kursinnehåll

  SOLIDWORKS Plåtkurs innehåller bland annat:

  • Skapa plåtdetalj från grunden
  • Konvertera solid/yta till plåt
  • Konvertera importerad geometri till plåt
  • Stansverktyg
  • Plåtritningar

  Anmäl dig här

  SOLIDWORKS Plåtkurs, självstudier online

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Läs mer om våra Bokningsregler för kurser

  Helen Holmgren utbildningsansvarig SOLIDWORKS Visualize

  Utbildningsfrågor

  Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående våra kurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig