SOLIDWORKS Visualize Fortsättningskurs, 1 dag

Visualize Fortsättningskurs går igenom hur man tar fram fotorealistiska animeringar med SOLIDWORKS Visualize Professional

Anmäl dig här

Ansökan

 • Vi ser fram emot att träffa dig – en drivande personlighet! Din ansökan skickar du snarast till rekrytering@solide.se eller använder formuläret nedan.

  Använd LinkedIn
  ...eller fyll i dina uppgifter manuellt nedan
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 GB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Kursfakta

  Omfattning & pris

  Kursen ger dig en bred kunskap inom området och hjälper dig hur man tar fram fotorealistiska animeringar i SOLIDWORKS Visualize Professional. Under kursen visar SolidEngineers certifierade lärare hur detta på ett snabbt och smidigt sätt kan göras. Kursen pågår i 1 dag och priset är 7 800 kr.

  Målet med kursen

  Kursen är en direkt fortsättning av grundkursen. Här lär du dig att skapa animeringar som m h a keyframe-animering, inbyggda funktioner el fysiksimuleringar, animera kameror och apperances. Du kommer få en inblick i de produktivitetsverktyg som finns med genomgång av alternativa sätt att spara panoraman och interaktiva bilder.

  Övningar

  Till varje kursavsnitt finns flera övningar som representerar typiska moment och situationer. Under kursen jobbar vi med uppgifterna på plats. Eftersom alla kursdeltagare har olika behov och arbetar i olika tempo har vi säkerställt att kursen erbjuder en stor mängd av olika övningar.

  Kursmetodik

  Kursen är upplagd enligt en process- eller uppgiftsbaserad metod. Istället för att fokusera på funktioner i programvaran så ser vi mer på den process och procedur som följs för att lösa en uppgift. Genom att slutföra konstruktionsuppgifter kommer kursdeltagarna att lära sig nödvändiga kommandon, alternativ och menyer.

  Kursmaterial

  SolidEngineer tillhandahåller kursmaterial och materialet är på engelska. Går du kursen online behöver du ha programvaran Visualize Professional på din egen dator, fråga oss om du inte har det ännu.

  Förkunskaper

  För att kunna tillgodogöra sig kursen bör kursdeltagarna ha gått SOLIDWORKS Visualize Grundkurs eller ha motsvarande kunskaper.

  An enginer with blue filter over

  Kursinnehåll

  SOLIDWORKS Visualize fortsättningskurs innehåller bland annat:

  • Animera geometrier
  • kameror
  • apperances/dekaler
  • Fysiksimuleringar
  • 360° bilder
  • Panoraman
  • Interaktiva bilder
  • Batch-rendering

  Vill du anmäla dig?

  För att anmäla dig till Visualize fortsättningskurs – kontakta vår kursansvariga Helene Holmgren för mer information om kurstillfällen och plats, välkommen!

  Läs mer om våra Bokningsregler för kurser

  Helen Holmgren utbildningsansvarig SOLIDWORKS Visualize

  Utbildningsfrågor

  Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående våra kurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig