SOLIDWORKS Routing El, 1 dag

En kurs för alla SOLIDWORKS användare som vill kunna dra och använda kablar, flatkablar och elrör.

Anmäl dig här

Ansökan

 • Vi ser fram emot att träffa dig – en drivande personlighet! Din ansökan skickar du snarast till rekrytering@solide.se eller använder formuläret nedan.

  Använd LinkedIn
  ...eller fyll i dina uppgifter manuellt nedan
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 GB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Kursfakta

  Omfattning & pris

  Kursen är till för dig som vill kunna dra och använda kablar, flatkablar och elrör. SolidEngineers certifierade lärare visar och går igenom hur man löser konstruktionsuppgifter och kursdeltagarna får sedan öva på liknande uppgifter. Kursen pågår i 1 dag och priset är 7 800 kr.

  Målet med kursen

  Efter kursen kommer deltagarna ha kunskap i hur man i programmet drar kablar, flatkablar och elrör. Kursdeltagarna kommer också kunna skapa nya routingdetaljer samt ha en god förståelse för hur dessa används.

  Övningar

  Till varje kursavsnitt finns flera övningar som representerar typiska konstruktions- och modelleringssituationer, och vi lägger mycket vikt vid praktiska övningar. Eftersom alla kursdeltagare har olika behov och arbetar i olika tempo har vi säkerställt att kursen erbjuder en stor mängd av olika övningar.

  Kursmetodik

  Kursen är upplagd enligt en process- eller uppgiftsbaserad syn på övningar. Istället för att fokusera på funktioner i programvaran så framhävs den process och procedur som följs för att lösa en uppgift. Genom att slutföra konstruktionsuppgifter kommer deltagarna att lära sig nödvändiga kommandon, alternativ och menyer.

  Kursmaterial

  SolidEngineer tillhandahåller kursmaterial och materialet är på engelska. Går du kursen online krävs att du har tillgång till programvaran på din egen dator under kursens gång.

  Förkunskaper

  För att kunna tillgodogöra sig kursen bör kursdeltagarna ha genomfört SOLIDWORKS grundkurs eller ha motsvarande kompetens samt goda kunskaper i Windows.

  Kursinnehåll

  SOLIDWORKS Routing El innehåller bland annat:

  Kablar

  • grundläggande elektrisk routing
  • standardkablar
  • importera elektrisk data
  • ”till/från” listor

  Routing Komponenter

  • clips, kontakter, klammer, eldosor mm
  • routingpoints
  • connection points

  Anmäl dig här

  SOLIDWORKS Routing El, 1 dag

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Läs mer om våra Bokningsregler för kurser

  Helen Holmgren utbildningsansvarig SOLIDWORKS Visualize

  Utbildningsfrågor

  Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående våra kurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig