SOLIDWORKS Routing El, 1 dag

En kurs för alla SOLIDWORKS användare som vill kunna dra och använda kablar, flatkablar och elrör.

Anmäl dig här

Ansökan

  • Vi ser fram emot att träffa dig – en drivande personlighet! Din ansökan skickar du snarast till rekrytering@solide.se eller använder formuläret nedan.

    Använd LinkedIn
    ...eller fyll i dina uppgifter manuellt nedan
  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

    Kursfakta

    Omfattning & pris

    Kursen kostar 6 800 kr och pågår i 1 dag. Kursen är till för dig som vill kunna dra och använda kablar, flatkablar och elrör. SolidEngineers certifierade lärare visar och går igenom hur man löser konstruktionsuppgifter och kursdeltagarna får sedan öva på liknande uppgifter.

    Målet med kursen

    Efter kursen kommer deltagarna ha kunskap i hur man i programmet drar kablar, flatkablar och elrör. Kursdeltagarna kommer också kunna skapa nya routingdetaljer samt ha en god förståelse för hur dessa används.

    Övningar

    Till varje kursavsnitt finns flera övningar som representerar typiska konstruktions- och modelleringssituationer, och vi lägger mycket vikt vid praktiska övningar. Eftersom alla kursdeltagare har olika behov och arbetar i olika tempo har vi säkerställt att kursen erbjuder en stor mängd av olika övningar.

    Kursmetodik

    Kursen är upplagd enligt en process- eller uppgiftsbaserad syn på övningar. Istället för att fokusera på funktioner i programvaran så framhävs den process och procedur som följs för att lösa en uppgift. Genom att slutföra konstruktionsuppgifter kommer deltagarna att lära sig nödvändiga kommandon, alternativ och menyer.

    Kursmaterial

    SolidEngineer tillhandahåller kursmaterial och materialet är på engelska. Går du kursen online krävs att du har tillgång till programvaran på din egen dator under kursens gång.

    Förkunskaper

    För att kunna tillgodogöra sig kursen bör kursdeltagarna ha genomfört SOLIDWORKS grundkurs eller ha motsvarande kompetens samt goda kunskaper i Windows.

    Kursinnehåll

    SOLIDWORKS Routing El innehåller bland annat:

    Kablar

    • grundläggande elektrisk routing
    • standardkablar
    • importera elektrisk data
    • ”till/från” listor

    Routing Komponenter

    • clips, kontakter, klammer, eldosor mm
    • routingpoints
    • connection points

     

    Skriv ut kursinfo

    Anmäl dig här

    SOLIDWORKS Routing El, 1 dag

    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

    Läs mer om våra Bokningsregler för kurser

    Utbildningsfrågor

    Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående våra kurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig