SOLIDWORKS Routing Slang, 1 dag

En kurs för SOLIDWORKS användare som i programmet vill dra och använda slang.

Anmäl dig här

Ansökan

 • Vi ser fram emot att träffa dig – en drivande personlighet! Din ansökan skickar du snarast till rekrytering@solide.se eller använder formuläret nedan.

  Använd LinkedIn
  ...eller fyll i dina uppgifter manuellt nedan
 • Dra filer hit eller
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kursfakta

Omfattning & pris

Kursen kostar 6 800 kr och pågår i 1 dag. Det här är en kurs för SOLIDWORKS användare som vill lära sig hantera slangar. Under kursen visar SolidEngineers certifierade lärare hur man löser konstruktionsuppgifter och kursdeltagarna får sedan öva på liknande uppgifter.

Målet med kursen

Under kursen kommer deltagarna att lära sig att dra slangar. Deltagarna kommer att lära sig skapa nya routingdetaljer samt att vi på kursen går igenom hur dessa används.

Övningar

Till varje kursavsnitt finns flera övningar som representerar typiska konstruktions- och modelleringssituationer. Under kursen jobbar vi med uppgifterna på plats. Olika deltagare arbetar i olika tempo vilket gör att kursen innehåller fler övningar än deltagarna förväntas hinna med, detta garanterar att även den mest effektive deltagaren inte får slut på övningsexempel.

Kursmetodik

Kursen är upplagd enligt en process- eller uppgiftsbaserad syn på övningar. Istället för att fokusera på funktioner i programvaran så framhävs den process och procedur som följs för att lösa en uppgift. Genom att slutföra konstruktionsuppgifter kommer du att lära dig kommandon, alternativ och menyer.

Kursmaterial

SolidEngineer tillhandahåller kursmaterial och materialet är på engelska. Går du kursen online krävs att du har tillgång till programvaran på din egen dator under kursens gång.

Förkunskaper

För att kunna tillgodogöra sig kursen bör kursdeltagarna ha genomfört SOLIDWORKS grundkurs eller ha motsvarande kompetens samt goda kunskaper i Windows.

SOLIDWORKS CAM

Kursinnehåll

SOLIDWORKS Routing slang innehåller bland annat:

Slangar

 • dra flexibla slangar
 • autorouting

Routing Komponenter

 • routingpoints
 • rörböjar, T-kopplingar, nipplar m.m.
 • connection points

 

Anmäl dig här

SOLIDWORKS Routing Slang, 1 dag

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs mer om våra Bokningsregler för kurser

Utbildningsfrågor

Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående våra kurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig