SOLIDWORKS Simulation Dynamics, 2 dagar

SOLIDWORKS Simulation Dynamics lär dig att med hjälp av Simulation Premium lösa dynamiska beräkningsproblem.

Anmäl dig här

Ansökan

 • Vi ser fram emot att träffa dig – en drivande personlighet! Din ansökan skickar du snarast till rekrytering@solide.se eller använder formuläret nedan.

  Använd LinkedIn
  ...eller fyll i dina uppgifter manuellt nedan
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 GB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Kursfakta

  Omfattning & pris

  Kursens längd är 2 dagar. Simulation Dynamics lär dig att med hjälp av Simulation Premium lösa dynamiska beräkningsproblem. Under kursen visar SolidEngineers certifierade lärare hur man löser konstruktionsuppgifter och kursdeltagarna får sedan öva på liknande uppgifter. priset på kursen är 9 800 kr.

  Målet med kursen

  Du lär dig analysera olika typer av dynamiska förlopp som impulser, harmoniska laster och responsspektrumanalys. Fokus ligger på att förstå matematiken i bakgrunden för att framgångsrikt göra komplicerade analyser. Efter kursen kan du utföra komplicerad FEM-analyser i Simulation Premium.

  Övningar

  Till varje kursavsnitt finns flera övningar som representerar typiska konstruktions- och modelleringssituationer. Eftersom alla kursdeltagare har olika behov och arbetar i olika tempo har vi säkerställt att kursen erbjuder en stor mängd av olika övningar.

  Kursmetodik

  Kursen är upplagd enligt en process- eller uppgiftsbaserad metod. Istället för att fokusera på funktioner i programvaran så ser vi mer på den process och procedur som följs för att lösa en uppgift. Genom att slutföra konstruktionsuppgifter kommer kursdeltagarna att lära sig nödvändiga kommandon, alternativ och menyer.

  Kursmaterial

  SolidEngineer tillhandahåller kursmaterial och materialet är på engelska. Går du kursen online krävs att du har tillgång till programvaran på din egen dator under kursens gång.

  Förkunskaper

  För att kunna tillgodogöra sig kursen bör kursdeltagarna ha genomfört SOLIDWORKS grundkurs eller ha motsvarande kompetens samt goda kunskaper i Windows.

  Kursinnehåll

  SOLIDWORKS Simulation Dynamics innehåller bland annat:

  • Transient impulsanalys
  • Harmoniska laster
  • Responsspektrumanalys
  • Random vibration
  • Ickelinjär dynamisk analys

  Vill du anmäla dig?

  För att anmäla dig till Simulation Dynamics – kontakta vår kursansvariga Helene Holmgren för mer information om kurstillfällen och plats, välkommen!

   

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Läs mer om våra Bokningsregler för kurser

  Helen Holmgren utbildningsansvarig SOLIDWORKS Visualize

  Utbildningsfrågor

  Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående våra kurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig