SOLIDWORKS Simulation Non-linear, 2 dagar

Non-linear lär användarna att med hjälp av Simulation Premium lösa ickelinjära beräkningsproblem.

Anmäl dig här

Ansökan

 • Vi ser fram emot att träffa dig – en drivande personlighet! Din ansökan skickar du snarast till rekrytering@solide.se eller använder formuläret nedan.

  Använd LinkedIn
  ...eller fyll i dina uppgifter manuellt nedan
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 GB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Kursfakta

  Omfattning & pris

  Kursen pågår i 2 dagar. Simulation Non-linear lär användarna att med hjälp av Simulation Premium lösa ickelinjära beräkningsproblem. Under kursen går SolidEngineers certifierade lärare igenom frågeställningar samt visar hur uppgifter kan lösas. Priset för kursen är 9 800 kr.

  Målet med kursen

  Efter kursen kommer deltagarna kunna använda olika materialmodeller, hantera kontaktvillkor etc. Fokus ligger på att förstå matematiken i bakgrunden för att framgångsrikt göra komplicerade analyser. Deltagarna kommer förutom god förståelse för beräkningarna dessutom kunna utföra komplicerade FEM-analyser i Simulation Premium.

  Övningar

  Till varje kursavsnitt finns flera övningar som representerar typiska simuleringssituationer. Eftersom alla kursdeltagare har olika behov och arbetar i olika tempo har vi säkerställt att kursen erbjuder en stor mängd av olika övningar.

  Kursmetodik

  Kursen är upplagd enligt en process- eller uppgiftsbaserad metod. Istället för att fokusera på funktioner i programvaran så ser vi mer på den process och procedur som följs för att lösa en uppgift. Genom att slutföra uppgifterna kommer kursdeltagarna att lära sig nödvändiga kommandon, alternativ och menyer.

  Kursmaterial

  SolidEngineer tillhandahåller kursmaterial och materialet är på engelska. Går du kursen online krävs att du har tillgång till programvaran på din egen dator under kursens gång.

  Förkunskaper

  För att kunna tillgodogöra sig kursen bör kursdeltagarna ha genomfört grundkurs i SOLIDWORKS Simulation eller ha motsvarande kompetens samt goda kunskaper i Windows.

  Kursinnehåll

  SOLIDWORKS Simulation Non-linear innehåller bland annat:

  • stora deformationer
  • ickelinjär knäckning
  • plastisk deformation
  • deformationshårdnande
  • elastomeranalys
  • ickelinjär kontaktanalys
  • metalformning

  Vill du anmäla dig?

  För att anmäla dig till Simulation Non-linearkurs – kontakta vår kursansvariga Helene Holmgren för mer information om kurstillfällen och plats, välkommen!

  Läs mer om våra Bokningsregler för kurser

  Helen Holmgren utbildningsansvarig SOLIDWORKS Visualize

  Utbildningsfrågor

  Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående våra kurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig