SOLIDWORKS Sammanställningar, 2 dagar

Modellering av avancerade sammanställningar är en kurs som alla SOLIDWORKS användare har nytta av.

Anmäl dig här

Ansökan

 • Vi ser fram emot att träffa dig – en drivande personlighet! Din ansökan skickar du snarast till rekrytering@solide.se eller använder formuläret nedan.

  Använd LinkedIn
  ...eller fyll i dina uppgifter manuellt nedan
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 GB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Kursfakta

  Omfattning & pris

  Modellering av avancerade sammanställningar är en kurs som alla SOLIDWORKS användare har nytta av. Den kompletterar SOLIDWORKS grundkurs genom att gå in på djupet i arbetsmetodiken kring sammanställningar och ger deltagarna fler verktyg och mer förståelse för sammanställningshantering. Under kursen visar SolidEngineers certifierade lärare hur man löser konstruktionsuppgifter och kursdeltagarna får sedan öva på liknande uppgifter. Kursen pågår i 2 dagar och priset är 9 400 kr.

  Målet med kursen

  Efter kursen kommer deltagarna kunna mycket om sammanställningshantering och fördjupat sina kunskaper i varianthantering av sammanställningar i SOLIDWORKS.

  Övningar

  Till varje kursavsnitt finns flera övningar som representerar typiska konstruktions- och modelleringssituationer. Eftersom alla kursdeltagare har olika behov och arbetar i olika tempo har vi säkerställt att kursen erbjuder en stor mängd av olika övningar.

  Kursmetodik

  Kursen är upplagd enligt en process- eller uppgiftsbaserad metod. Istället för att fokusera på funktioner i programvaran så ser vi mer på den process och procedur som följs för att lösa en uppgift. Genom att slutföra konstruktionsuppgifter kommer kursdeltagarna att lära sig nödvändiga kommandon, alternativ och menyer.

  Kursmaterial

  Kursmaterialet/kursboken är på engelska. Går du kursen online krävs att du har tillgång till programvaran på din egen dator under kursens gång.

  Förkunskaper

  För att kunna tillgodogöra sig kursen bör kursdeltagarna ha genomfört SOLIDWORKS grundkurs eller ha motsvarande kompetens samt goda kunskaper i Windows.

  produktutveckling

  Kursinnehåll

  SOLIDWORKS Sammanställningar innehåller bland annat:

  • Avancerade mates
  • Top/down-modellering
  • Sammanställnings-features
  • Smarta komponenter
  • Smart fästdon
  • Konfigurering
  • Layout-baserad sammanställningsdesign

  Anmäl dig här

  SOLIDWORKS Sammanställningar, 2 dagar

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Läs mer om våra Bokningsregler för kurser

  Helen Holmgren utbildningsansvarig SOLIDWORKS Visualize

  Utbildningsfrågor

  Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående våra kurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig