WEBINAR: 3DEXPERIENCE & PDM

Arbeta med PDM - i molnet eller lokalt?

Den 25:e februari kl 10.00-10.30

Funderar ni på hur ni smartast kan hantera all produktinformation? Sitter ni på flera ställen geografiskt men arbetar tätt i gemensamma projekt? Eller behöver ni helt enkelt bara få bättre koll på versionshanteringen i er produktutveckling?

Vi kommer att gå igenom olika scenarios, för att visa hur företag på olika sätt kan arbeta med 3DEXPERIENCE och PDM. Vilka fördelar finns att hämta med att arbeta via Dassault Systemes 3DEXPERINCE-plattform jämfört med PDM. Du kommer att kunna se hur du och ert företag, med hjälp av de olika casen, kan arbeta mer effektivt med PDM.

Det molnbaserade 3DEXPERIENCE med dess växande portfölj av mjukvaror fungerar som ett nav för din produktutveckling. All relevant information finns tillgänglig för alla på ett ställe. Håll ditt projektteam uppdaterat genom att dela alla typer av media – bilder, videor och alla typer av CAD-filer.

Efter dessa väl investerade 30 minuter kommer du ha djupare insikter i vilket verktyg som passar er bäst! 

Välkommen att registrera dig!


Datum och tid: 25:e februari kl. 10-10.30

TIPS! Har du inte möjlighet att delta?
Registrera dig ändå så får du en länk till en inspelad version.

Presentatörer:
Pontus Bergström och Viktor Brandt, två av våra mycket duktiga medarbetare guidar er i ämnet. Efter webinaret kommer de att kunna att svara på frågor direkt i chatten eller via e-post, pontus.bergstrom@solide.se & viktor.brandt@solide.se .