WEBINAR: Inkrementell eller Radikal Innovation

Kostnadsfritt Webinar
Den 19 Mars | kl 10.00-10.45

Har ni fastnat i inkrementell innovation och har svårt för att få lönsamhet och avkastning i era radikala innovationsprojekt?
Att framgångsrikt balansera de två innovationstyperna och att få den radikala innovationen att fungera är en vanlig utmaning. Samtidigt vet vi att radikal innovation är en förutsättning för att säkerställa långsiktigt lönsamhet när marknader och beteenden förändras.

De allra flesta företag arbetar nästan enbart med projekt där man optimerar befintliga produkter för befintliga kunder samtidigt som avkastningen från projekt där man söker helt nya lösningar eller marknader som ännu inte existerar är väldigt mycket högre.

Välkommen till ett webinar där vi kommer att dyka ner i frågan om hur man balanserar den inkrementella och radikala innovationen på ett bra sätt. Vi kommer att gå igenom:
✔   Vad är skillnaden mellan inkrementell och radikal innovation
✔   Hur man balanserar sin innovationsportfölj
✔   
Hur man hanterar riskmomentet
✔   
Krav på ledarskap, organisation och avkastning

Webinaret vänder sig till dig som ansvarar för en verksamhet, ett produktområde eller innovationsarbetet generellt. Webinaret är kostnadsfritt.

Presentatörer:
Vi är stolta att presentera våra föredragshållare som har en stor mängd samlad erfarenhet från både inkrementellt och radikalt innovationsarbete i många olika branscher.

Björn LindwallGreger JuhlinMikael Lindén

Efter webinaret kommer ni kunna ställa era egna.

Datum och tid: 19 Mars kl 10.00-10.45

TIPS! Har du inte möjlighet att delta?
Registrera dig ändå så får du en länk till en inspelad version.