Simuleringsfrukost med SolidEngineer

KOSTNADSFRITT WEBINAR - HÄR BJUDER VI PÅ BÅDE INSIKTER OCH KUNSKAP OM HUR DU KAN ARBETA MED BERÄKNINGAR OCH VIRTUELLA TESTNINGAR:

11 MAJ KL. 8.30 | LIVE ONLINE

Vi bjuder på kunskap. Du bjuder på din tid.

Så vet du att din produkt håller måttet

SIMULERING TILL FRUKOST

Här bjuder vi på både insikter och kunskap om hur du arbetar med beräkningar och virtuella testningar. Du får också möjlighet att ta reda på mer från våra experter på plats. 

 

Agenda

kl 8 30 Våra experter tar er med på en tur med många spännande simuleringsvarianter. 

kl 9.15 frågestund – passa på att via chatten ställa frågor som våra experter kan gå igenom direkt. I studion finns  Mattias Robertsson, Simulation Specialist på SOLIDWORKS från Dassault Systémes och vår egen specialist, Mattias Johansson. De kommer att berätta om hur de tänker kring simuleringsdriven design och hur du kan applicera det i er verksamhet.

Vi ses!

PS. Självklart skickar vi länken till inspelningen till dig efter frukostwebinaret.

Datum 11:e maj, kl 08:30

Eventet är kostnadsfritt och platserna obegränsade.

Om SolidEngineer

Vi är specialister på 3D, både CAD och 3D-printing. Vårt fokus på tjänstesidan är flera; utbildningar – vikten av att verkligen kan nyttja programmen, teknisk support som underlättar ditt dagliga arbete och dessutom har vi spetskompetens inom tekniska konsulttjänster och managementkonsulting för att underlätta när ni sitter trångt. Våra tekniska system bygger på SOLIDWORKS för 3DCAD och Markforged, Sindoh och Fabweaver för 3D-printing av metall och andra material.