WEBINAR: Spareparts Publisher

PDM - i molnet eller lokalt?

Den 11:e februari kl 10.00-10.30

Rörigt med reservdelshanteringen? Har ni problem att hitta rätt bland era reservdelar? Tidsödande att hitta rätt delar och skickas det fel ibland?

Om ni känner igen er så är detta ett webinar som kommer ge er en tydliga och konkreta råd från våra experter om hur hur ni kan effektivisera er reservdelshantering!

Med Spareparts Publisher och SOLIDWORKS Composer blir det snabbt smidigt och enkelt att hitta på lagret – och era kunder kan leta upp delar som ska beställas! 

Med Spareparts Publisher kan ni tex lägga upp era kunders maskiner och dem kommer, via det grafiska gränssnittet, att hitta just den del de söker och enkelt beställa. Det sparar både tid och energi.

I systemet finns även möjligheter att hantera och lägga upp separata prislistor för olika kunder, så ni säkerställer att att kunden hela tiden presenteras rätt pris och alltid har snabb och korrekt information.

I detta webinar kommer våra experter Helene Persson och Mattias Johansson under 15 minuter att guide er i verktyget Spareparts Publisher och ge er lösningar på de problem som finns i hanteringen av reservdelar.

Välkommen att registrera dig!

Här kan du läsa mer om Spareparts Publisher

Här kan du se en kort introduktionsfilm

Presentatörer:
Helene Persson och Mattias Johansson, två av våra mycket erfarna produktexperter guidar er i ämnet. Efter webinaret kommer Mattias att svara på frågor direkt i chatten eller via e-post, mattias.johansson@solide.se


Datum och tid: 11:e februari kl. 10-10.30

TIPS! Har du inte möjlighet att delta?
Registrera dig ändå så får du en länk till en inspelad version.