What´s New | SOLIDWORKS 2022

Dags att ses för att visa er de bästa nyheterna av den 31:a releasen av SOLIDWORKS.
Är detta det den bästa versionen hittills?

Välkommen på SolidEngineers What's New-dagar!

SOLIDWORKS 2022 är här och mellan den 25 november och 3 december kommer SolidEngineers Certifierade SOLIDWORKS Experter att visa er nya funktioner  i releasen SOLIDWORKS 2022 – är det den bästa versionen hittills?

Nya smarta funktioner hjälper dig att hantera de mest komplexa problemen och det mest kritiska detaljerna. Allt för att se till att arbetet löper smidigt och att tiden från design till färdig produkt  går snabbare. I år kommer vi smygstarta eventet med att visa upp vårt erbjudande inom 3D Print – med start kl 10:30 guidar Daniel Hansson oss i olika material och tekniker med maskiner från Markforged och Sindoh på plats.

What’s New drar vi igång med lunch kl 11.30 för att sedan bjuda er på en fullspäckad eftermiddag där våra experter Olle Lindström och Stefan Edholm visar oss det bästa från releasen. Vi besöker fem orter under dessa dagar och skulle det visa sig svårt att komma till något av dessa fysiska event går det bra att anmäla sig till våra webinar – då missar du inget!

Välkommen att läsa mer och registrera dig!

Mer info om agenda, tider och adresser finner ni på respektive orts sida.
Registrering sker via länkarna nedan!

Eventen är kostnadsfria för SolidEngineers kunder med aktiva serviceavtal. Begränsat antal platser – först till kvarn gäller…förutom till de digitala webinaren, förstås!

SOLIDWORKS 2022

WORK SMARTER!

WORK FASTER!

WORK TOGETHER!

Förbättrad prestanda

Förbättringar inom ritningar, sammanställningar och simulering för att märkbart snabba upp konstruktionen av stora sammanställningar och avancerade valideringar.

Strömlinjeformade arbetsflöden

Förbättringar av arbetsflöden mellan konstruktion, simulering och tillverkning gör att dina produkter kommer snabbare till marknaden, håller högre kvalitet och minskar tillverkningskostnaden.

3DEXPERIENCE i molnet

Koppla enkelt SOLIDWORKS 2022 till 3DEXPERIENCE-plattformen. Med plattformen får du sömlös interaktion mellan ett växande utbud appar både i molnet och på din dator. För alla delat av din produktutvecklingsprocess.