Support

Med ett serviceavtal hos SolidEngineer har du möjlighet att få teknisk support via våra certifierade tekniker varje vardag 8-17. Du erbjuds även att delta på en mängd aktiviteter med olika inriktning på olika platser runt om i Sverige samt att du har möjlighet att teckna ett förmånligt utbildningsavtal.

Läs mer om serviceavtal

Vi ansluter oss till din dator och hjälper dig direkt. Fjärrsupport

Kontakta vår support

Maila support

Kontakta oss via epost och få svar inom 24 timmar.

support@solide.se

Ring support

Prata direkt med vår kvalificerade support. Öppettider: 8:00 - 17:00 (Lunchstängt 12-13)

08 - 758 44 48

Supportdatabas

Registrera ditt ärende direkt i Supportdatabasen

Logga in

Testa sveriges bästa SOLIDWORKS Support!

SolidEngineer är den återförsäljare i Sverige som har överlägset högst certifierad support. Det innebär att ni får bättre service i form av kompetent hjälp och kommer därmed vidare med era utmaningar snabbare!

Testa oss – vi är redo!

Anmälan till supportdagarna

En dag varje månad har våra användare gemensamt möjlighet att diskutera metodik, konstruktionsutmaningar, installation m.m. tillsammans med vår support. Mötet är online och du kopplar enkelt upp dig via en länk du får av oss. Supportdagen är kostnadsfri för dig med supportavtal. Anmäl dig senast 1 vecka innan aktuellt datum.

Ladda ner

SolidEngineer Balkbibliotek
Innehåller balkprofiler för SOLIDWORKS.

Ladda ner

FileWorks 2017.1 (x64) för SolidWorks
Användarspecifika genvägar etc. Kontakta SolidEngineer för licensfil, gratis för serviceavtalskunder.

Ladda ner

Support i världsklass

SolidEngineers fokus ligger på kunderna. Med vår snabba telefonsupport, snabba uppgraderingar, webinar, seminarier, workshops och supportdagar hjälper vi våra kunder att vara produktiva, effektiva och konkurrenskraftiga. Vi hjälper dig med allt ifrån att installera SOLIDWORKS till knepiga metodik- och konstruktionsfrågor. Det finns flera sätt att kontakta vår support när du behöver, per email, telefon eller genom att logga ditt ärende i supportdatabasen.

Serviceavtal

SolidWorks 2021

Garanti & service 3D-print