Tillbaka

SOLIDWORKS entreprenörsprogram 2022

Använd SOLIDWORKS kostnadsfritt i ett år

Första frågan blir ju då förstås vad är haken? Då kan man säga att det finns ingen riktig hake men det finns några villkor. Detta magiska erbjudande är till för nya företag som behöver SOLIDWORKS men inte riktigt har haft råd med detta i ett uppstartsskede. Då finns den relativt nya möjligheten med att köra igång SOLIDWORKS med entreprenörsprogrammet och få licenserna fritt i ett år. Villkoren för att få vara med är att man inte har SOLIDWORKS idag, inte har funnits som företag i mer än 3 år, inte har mer än 1 million dollar i finansiering och kommer att tillverka någon form av produkt.

Valfria licenser i SOLIDWORKS

Vad gällande vad det finns för produkter så ser man lite nedan vad man kan välja och rekommendationen här är att ta de produkter som man behöver, känner man sig osäker så är det bara att höra av er till oss så hjälper vi er med hur man ska göra. Man generellt kan man tänka bättre att ha och inte behöva än att behöva och inte ha 😊.

Utbildning i SOLIDWORKS

Det ingår en onboarding med er för att se till att ni kommer igång med programmen som ni behöver och hittar till all möjlig utbildning och support kring produkten. Det innebär att ni snabbt kommer kunna börja använda SOLIDWORKS gratis och fokusera på er huvudverksamhet.

Hamnar ni utanför tid eller finansieringsdelen där så finns det istället ett scaleupprogram som är till för företag som funnits i fem år och har en finansiering på mindre än 5 miljoner dollar. Här är det bäst om ni tar direktkontakt med oss så guidar vi er vidare i hur man kan tänka här. Hör bara av er till vår växel så kopplar de er vidare till ansvarig säljare som guidar er vidare hur man ska göra då 08-544 730 20.

Här är länken till programmet.

/Mattias

Mattias Johansson
Författare: Mattias Johansson
Dela

Missa inget - Prenumerera på bloggen

Håll dig uppdaterad inom CAD, CAM, CAE, PDM och PLM

Prenumerera på bloggen
Loading