Tillbaka

WEBINAR: 3DEXPERIENCE Governance & Control


Välkommen till sista delen i vår webinarserie om att arbeta smart med hjälp av 3DEXPERIENCE-plattformen. Del 3 är sänt och här kan du se webinaret igen!

Klicka på bilden för att se!

Våra experter på 3DEXPERIENCE, Fredrik Tångring (fd. Gustavsson) och Pontus Bergström tar oss djupare in i funktionaliteten i plattformen. I detta, vårt tredje webinar kommer Fredrik och Pontus fokusera på Governance and Control-aspekterna av 3DEXPERIENCE-plattformen med fokus på Product Data Management (PDM). Hur enkelt plattformen effektiviserar arbetet med filhantering genom tydlig revisionshantering, fördelning av ändringsorder och mycket mer.

Funktioner som “Change Execution” och “Change Action” och många fler gås igenom. Den första handlar om hur man kan strukturera ändringsorder, tilldela ändringsarbetet och hantera revisioner. Den andra funktionen handlar om detaljerna och säkerheten i ändringsarbetet.

Med kopplingarna mellan SOLIDWORKS och 3DEXPERIENCE kan du arbeta sömlöst med revisionshanteringar och molnlösningen gör det möjligt för dig att koppla upp dig från kontoret, hemmet eller på tåget, oavsett om det sker via en dator, Ipad eller mobil.

Plattformen och Cloud Services ger en mängd nya möjligheter till enklare, smartare och effektivare datahantering. Både för den enskilda användaren men också för hela teamet och företaget. Missa inte detta!

Målet med webinaret är att du ska få en tydligare bild av vilken potential som kan frigöras med rätt systemstöd! 

Vill du veta mer så hör av dig på info@solide.se

Författare: Steve Mcvey
Dela

Missa inget - Prenumerera på bloggen

Håll dig uppdaterad inom CAD, CAM, CAE, PDM och PLM

Prenumerera på bloggen
Loading