SOLIDWORKS Routing Rör, 1 dag

En kurs för SOLIDWORKS användare som i programmet vill dra och använda rör.

Anmäl dig här

Ansökan

 • Vi ser fram emot att träffa dig – en drivande personlighet! Din ansökan skickar du snarast till rekrytering@solide.se eller använder formuläret nedan.

  Använd LinkedIn
  ...eller fyll i dina uppgifter manuellt nedan
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 GB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Kursfakta

  Omfattning & pris

  Det här är en kurs för SOLIDWORKS användare som vill lära sig hantera slang och rördragningar. Under kursen visar SolidEngineers certifierade lärare hur man löser konstruktionsuppgifter och kursdeltagarna får sedan öva på liknande uppgifter. Kursen pågår i 1 dag och priset är 7800kr.

  Målet med kursen

  Under kursen kommer deltagarna att lära sig att dra rör. Deltagarna kommer att lära sig skapa nya routingdetaljer samt att vi på kursen går igenom hur dessa används.

  Övningar

  Till varje kursavsnitt finns flera övningar som representerar typiska konstruktions- och modelleringssituationer. Under kursen jobbar vi med uppgifterna på plats. Olika deltagare arbetar i olika tempo vilket gör att kursen innehåller fler övningar än deltagarna förväntas hinna med, detta garanterar att även den mest effektive deltagaren inte får slut på övningsexempel.

  Kursmetodik

  Kursen är upplagd enligt en process- eller uppgiftsbaserad syn på övningar. Istället för att fokusera på funktioner i programvaran så framhävs den process och procedur som följs för att lösa en uppgift. Genom att slutföra konstruktionsuppgifter kommer du att lära dig kommandon, alternativ och menyer.

  Kursmaterial

  SolidEngineer tillhandahåller kursmaterial och materialet är på engelska. Går du kursen online krävs att du har tillgång till programvaran på din egen dator under kursens gång.

  Förkunskaper

  För att kunna tillgodogöra sig kursen bör kursdeltagarna ha genomfört SOLIDWORKS grundkurs eller ha motsvarande kompetens samt goda kunskaper i Windows.

  SOLIDWORKS CAM

  Kursinnehåll

  SOLIDWORKS Routing rör innehåller bland annat:

  Rör

  • rör
  • rörkopplingar

  Routing Komponenter

  • routingpoints
  • rörböjar, T-kopplingar, nipplar m.m.
  • connection points

  Anmäl dig här

  SOLIDWORKS Routing Rör, 1 dag

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Läs mer om våra Bokningsregler för kurser

  Helen Holmgren utbildningsansvarig SOLIDWORKS Visualize

  Utbildningsfrågor

  Kontakta mig om du har frågor och funderingar angående våra kurser. Vi kan också hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt event efter dina behov. / Helene Holmgren, Utbildningsansvarig