Tillbaka

Kompostgaller

För er som har kompostsopsortering hemma så vet ni vikten av att alltid ha rimligt torra grejer i den sopkorgen. Dock så lever man ju inte alltid som man lär och soppåsen tenderar lite då och då se ut så här eller värre….

Jag tänkte då att om man i alla fall får upp kompostpåsen från botten så den slipper stå i fukt och får in lite luftning från botten så kommer det ju att bli ett betydligt bättre resultat dom gångerna man inte riktigt gör som man borde göra. Sagt och gjort och dags att börja cada något som skulle lösa detta.

Så det man egentligen behöver är en platta som håller påsen men har så mycket luft som möjligt, jag valde att ta runda hål, men rillor hade nog fungerat lika bra. Efter plattan är klar så gäller det bara att lyfta den lite från botten så med några fötter så är konstruktionen klar.

Så här blev resultatet och förhoppningsvis så blir resultat från soppåsen så här i fortsättningen 😊

Cadfilen finns med ifall man vill ha en annan storlek på kompostgallret och det ska bara vara att dra och slita i bottenplattan för önskad storlek. Det som behöver göras efter det är att placera fötterna rätt och kanske lägga till någon fot.

Ladda ner CAD-fil

 

Författare: Mattias Johansson

Mattias Johansson
Författare: Mattias Johansson
Dela

Missa inget - Prenumerera på bloggen

Håll dig uppdaterad inom CAD, CAM, CAE, PDM och PLM

Prenumerera på bloggen
Loading